Bilen

Vi är i bilen och har lämnat nyhem, på väg till affären och vi ska handla. vi ska se film ikväll o bjuda hem Rogers kompisar oså ;D vi skulle först till A6 men det var visst stängt haha! jag och Ida kommer hem på måndag men jag ska göra videobloggar på Rogers laptop! ^^
Men Nyhem var grymt! Ska berätta ALLT när jag kommer hem ;)

20130622-150738.jpg

20130622-150750.jpg

11 kommentarer

11 kommentarer på “Bilen”

 1. martizz skriver:

  hej jag är 11 år och jag älskar din youtube kanal och blogg. jag har kollat på dig i 1år och min bästa vän tycker inte om dig men jag sa att hon skulle kolla på dina vidios. och nu älskskar hon dig. vi sminkar os oxå jag började sminka mig när du började. andra tycker att vi är knäppav som sminkar oss tidigt och att vi kollar, men vi kan inte sluta för vi bara älskar dig<3. kika gärna in på våra bloggar: nellieengstrom.blogg.se och maszkamarta.blogg.se. vi har ingen youtube-kanal tyvärr. vi älskar det du gör, fortsätt med det!<3

 2. Jonnaaaa skriver:

  jag har ritat av dig :) gör gärna ett blogginlägg skulle betyda allt för mig <3

 3. Jonnaaaa skriver:

  här är den, är de likt?

 4. Ronja skriver:

  Roligt!

  dansflickan.blogg.se

 5. Alicia Riedl skriver:

  Hejsan! Din header/bloggbakgrund är JÄTTE fin:)En fråga bara vilket/vilka program eller app har du använt:) Skulle vara glad om du svarade!! P.S älskar din blogg!! // Kram Alicia

 6. JossesBeauty skriver:

  Kan du snälla läsa min blogg? http://YouTubeGirl.bloggo.nu

 7. nellie skriver:

  de sista fotot är jätte gulligt

 8. Lisa le skriver:

  jag bor nära jönköping……..typ :) men jag bor i småland.Skulle ju jätte gärna träffa dig om du var i jönköping för jag åker jätte ofta upp dit.Det tar tyo en halvtimme :D

 9. jojoli23 skriver:

  fina bilder<3<3!!
  LOVE YOU!

 10. valeria skriver:

  hej lisa kan du komma till linköping för att shoopa . jag älskar dig så mycket så kan du komma till ikanohuset. love you

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *