Städar..

Städar garderoben.. Tar bort allt gammalt och försmått och bara piffar upp!

20130626-134949.jpg

18 kommentarer

18 kommentarer på “Städar..”

 1. jojoli23 skriver:

  oj oj oj, behöver också städa rumet.:( :)

 2. lina skriver:

  hej lisa! såg nyss dina senaste tre videos efter nyhem och verkar på nått sätt som att du förändrats under de tio dagarna du var borta. På ett bra sätt. Och med detta menar jag inte att du på något sett var ”dålig” innan (eller vad man ska säga!), men jag är själv femton år och blev kristen nu i våras och känns som att du kommit mycket närmare gud de dagarna på nyhem. man ser det i ögonen på dig haha, även genom en datorskärm. skulle gärna själv varit där, men var tyvärr iväg på annat just då. jag vet hur sånna möten verkligen kan förändra en som person, och få en närmare gud. och om du nu kände likadant som du verkar gjort, grattis! finns inget härligare. konfirmationen du troligtvis kommer gå på i åttan kommer bli fantastisk. om du nu kommer i en grupp med många andra kristna. för det är dock mycket folk som väljer att gå konfa utan att ha någon relation till gud alls, och det blir inte samma grej. jag kommer ta med mig minnen med gud från det konfaläger vi var på nu i våras i hela mitt liv. och jag skulle inte vara samma person utan det, faktiskt. kramar //en av dina systrar inom tron.

 3. Sofia skriver:

  SNÄÄÄÄLLA FINA LISA KAN DU VISA KLÄDERNA DU FICK AV KARRO OCH MATILDA? I EN VIDEO :D <333 KRAMISAR <333

 4. Eveline skriver:

  Hejsan!! MKT kläder:):D

 5. valeria skriver:

  hej lisa jag älskar dina videos men kan du svara mig på skype jag heter vhuseinovic17. du gör gätte bra videos du är så sött ok snygg

 6. johanna skriver:

  Hej Lisa, jag är ett stort fan och det började med att min mamma såg dig på youtube och då visade hon mig. Jag tittar på dina videor om och om igen nästan varje dag. jag gillar dig och dina vidor, utan dina tips på smink och allt skulle jag inte va jag, jag skulle bara säga att jag älskar dig otrroligt mke och om du läser denna kommentaren vill jag att du ska veta att det skulle betyda otroligt mke om du läste upp min komsentar i en video. Vill bara tt du ska veta att du är en otroligt vacker tjej och om du vill så följ mig på instagram, jag följer dig opch jag heter @jojjoinsta skulle bara säga det, ta hand om dig, kramisar Johanna

 7. Matilda skriver:

  Kan jag få dina gamla kläder? :) för jag är 11 ett år yngre en dig och dom kläderna är nog i min storlek, maila mig till Matilda2002@hotmail.com
  Så kan vi prata om det!
  Ha det bäst!

 8. Lisa le skriver:

  Kan du visa hur det blir sen?

 9. Hej jag ska nog ha en stor tävling på min blogg så titta in på den i några dagar!!! http://www.MrCrazy.blogg.se <———

 10. Saga Svensson skriver:

  Hej om dy har nåt i storlek 152 som du inte vill ha kan du kika mig om du vill bli av med dom så om du vill ge bort dom förstårs ! Snälla kika mig ! Sagissvensson

 11. Jennifer skriver:

  Gör en giveaway. ^-^ och säg storlekarna på dom kläderna, och det är en hel del. Så ge inte bort till 1 vinnare, ge till minst 3 styckna? .3

 12. joakim384 skriver:

  hej vill ha alla dina gammla strumpor och dom som är för små och dom du inte vill ha

 13. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Aa det gjorde jag med det var en hel del kläder för mig också haha ;)

 14. Jonnaaaa skriver:

  Hejsan! Jag har stl 134-140 och 146-152. Om du har något i de storlekana, kika eller maila mig. Mail: hurtigjonna@gmail.com och min kik jonna.n okej? Skulle vart så kul att ha kläder av dig :D

 15. lisa (också <333) skriver:

  NEJMENGUUUUUUUU vad du är duktig! puss<3

 16. lisa (också <333) skriver:

  jag vill ockå ha dina strumpor ju :(

 17. Tilde skriver:

  Kan du göra en video på hur det blev? ^^

 18. joakim384 skriver:

  snälla sälj eller ge bort dina för små kläder eller strumpor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *