Bra dag

Det var en riktigt bra dag idag faktiskt! Nöjd med det jag köpte :) Imorgon om det är bra väder ska jag och Embla ta profilbilder, Jag med Boppan och Embla med Kron och vi ska ha klänning och vi ska bara ha träns ♥ Kommer bli jätte roligt! :D

tänkte svara på några frågor från mailen

1. När tycker du att man ska börja sminka sig? Det beror nog på vad ens föräldrar tycker! men jag började ju när jag var 10 så runt 10-11 är väll lagom.

Vad använder man body butter till? Body butter är fuktighetsbevarande kräm som man smörjer in huden i för att den ska bli mjuk och passar bra för torr hud.

Vart köpte du din kamera som du filmar med? Nätet x)
Hur blev du känd? Jag kan inte säga hur jag blev ”känd” eftersom jag inte vet ”hur”. Det bara hände haha
20130629-134409.jpg

 

11 kommentarer

11 kommentarer på “Bra dag”

 1. Alva skriver:

  Har du slutat med Quastion of the day? Tyckte det var lite skoj att se vad olika människor hade för frågor haha x) Allafall Question of the week x) Tacksam för svar!

 2. Anonym skriver:

  ”Känd?” -.-”

  1. Isabelle skriver:

   Ja hon har över 20 000 tittare på sin Youtube kanal och hon har en dokumentär och folk älskar henne. är ett fan av henne.

  2. Alva skriver:

   Mer känd än dig iallafall

   1. Anonym skriver:

    Jag vill inte ens vara känd. Haha.

 3. Isabelle skriver:

  Hej Lisa! Jag har skrivit ett inlägg om lite hur folk ser varandra osv. Skulle vara grymt skysst om du ville dela med dig och säga var du tycker :) är villig att höra din åsikt!http://caprie.bloggplatsen.se/2013/06/29/9980430-tagit-bort-gammla-inlaggen/#kommentarer KRam på dig gumman <3

 4. Linn Blixt skriver:

  Checka min blogg för har gjort två grymma inlägg som kommer ut idag + att om ni söker på misslisibell i sökgrejen (funkar bara på datorn typ) så kommer ett inlägg om henne
  liifebylinn.blogg.se

 5. Ronja skriver:

  Åh, det brukar bli jättefina bilder när man rider barbacka i klänning!

  dansflickan.blogg.se

 6. felicia skriver:

  jag fick intresset av smink av dej så nu är jag bessat av dig ok det är jag glad över.
  Du är den bästa på youtube någonsin

 7. Alma skriver:

  Så kul! Jag är ett av dina största fan ♡ älsker dej Lisa!! Jag kollar din blogg varje dag♥♥ Du e jättesöt o jättefin o jättesnäll♡ jag e 10 nu o jag fyller år i april. Jag har börjat med smink men jag använder inte smink i skolan. När jag blir 11 kommer jag börja med de :) mitt intresse kommer från dej o min mamma som jobbar med smink ♥♡♥♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *