9 kommentarer på “Stegra på kommando”

 1. Alva skriver:

  Nejnejnejnej!
  Tro mig, men man måste VERKLIGEN veta vad man gör när man lär sin häst/ponny att STEGRA på kommando.
  Det kan bli sååå mycket fel.
  Min medryttare jag hade lärde min ponny det, och han blev oridbar efter det, även om man är mycket kunnig och tror att man lär hästen det på rätt sätt kan det lätt bli fel. Min ponny trodde helt plötsligt att varje gång man drog lite för hårt i munnen så ställde han sig på bakbenen, avråder er Verkligen därför att ALDRIG lära hästen att stegra på kommando med en uppsutten ryttare. Men givetvis om man gör det på marken!
  Hoppas att ni inte gör sådär mer när någon är uppsutten! För er och ponnyns bästa!
  Mvh

  1. Jonnaaaa skriver:

   du e la inte hennes mamma? -.- btw fina bilder!

   1. anton ewald skriver:

    shit, du såg väl inte vad hon skrev. hon gav tips för det är farligt att lära sin häst att stegra på komando. du kanske inte vet men hästen kan tillslut skada lisa om den får in vad komandot är och kan skada andra också.
    inte för att vara du mot dig men du ska nog inte lägga dig i alvas tips. :p

 2. felicia skriver:

  fet coolt Lisa

 3. junnelin skriver:

  Jag tycker det är jättefina bilder! en jag känner lärde sin häst stegra på kommando och efter många år så har det fortfarande inte blivit något fel på ponnyn. så skit i det där om att ponnyn kan bli konstig!! ÄLSKAR HÄSTAR!!!!!!!!! <3<3<3<3<3

 4. Ellen RyttareEvita Tholander skriver:

  Sälla kan du svara på mitt meddelande på fb

 5. hästlove skriver:

  hur vågar du?! ;)

 6. Madeleine skriver:

  Men Lisa vart är hjälmen? Tänk om du hade ramlat av och fått hjärnskakning då hade de blivit så mycket fel. Nästa gång kom ihåg att ha hjälm på dig :)

 7. Nora skriver:

  Åh! Lisa, skulle du inte kunna lägga ut ett inlägg på bloggen om alla trix ni lärt Boppan och en sammanfattning om hur ni lärde henne? Ska lära min lilla tjej några trix så är tacksam om du kan svara på detta! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *