Rullar

Sitter på tåget mot GBG. Det rullar på chillt men lite trökigt dock. Men vi ska ju till Kawaii shop och det är en affär med typ söta saker Haha!

Mitt internet krånglar så i detta inlägg kan jag inte ha en bild tyvärr<33

4 kommentarer

4 kommentarer på “Rullar”

  1. Linnea skriver:

    AAAAAAAAA! Jag kommer springa ditt nu!

  2. starstableworld skriver:

    Hej, jag är en stor Star Stable bloggare på starstableworld.se, det ryktas och bloggas mycket om att du har Star Stable, stämmer det? Enligt en liknande kommentar för ett år sedan hade du det inte, då. Men eftersom det pratas om det nu undrar jag om du skaffat det på senaste tiden? Tack på förhand, ha det bra! :)

  3. vanessa skriver:

    Vad är ditt nr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *