Dagen

Tänkte köra ett inlägg där jag berättar om min dag, själv tycker jag att min dag har varit bra ^^

Jag satte ett larm på halv 7 igår kväll och vaknade hastigt av det haha.. Jag satte på mig träningskläder och gick ut och sprang och när jag kom hem tog jag en dusch och sedan rusade jag till Idas rum och väckte henne. hehe. Och vi satt vid min dator tills det var frukost och den var väll runt nio tiden. Sedan spelade vi flyff och jag gjorde en video. Vid två (tror jag det var) så åkte jag och Ida till Boppan och vi hoppade lite. Vi hoppade över sockerbitar. Vi tränade på att räkna galoppsprång emellan två sockerbitar och det gick väldigt bra!

Imorgon ska jag börja packa, tog med hem mina ridskor, ridstövlar, ridhjälm och ridväst ifrån där Boppan står för dom ska jag ta med mig till ridlägret. Tänkte göra en video på allt jag packar, om ni vill! Men till er som INTE vet vart jag ska så ska jag på ridläger hos Nicholai :) Längtar

Här är en länk till hemsidan: http://www.ostadkulleridlager.com/lagret.htm

Lägret kommer bli awesome!

_DSC0264

2 kommentarer

2 kommentarer på “Dagen”

  1. fan_club_to_misslisibell skriver:

    Ja gör en video när du packar!! :-)

  2. Elisabet Eilertsen skriver:

    Ja gör en video när du packar!!
    ps: jag skal ocså på et ridlager men i Norge jag skal på lageret på søndag och jag skal pakka i morgen ocså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *