Grymmaste dagen

Karro och matilda var här idag och serri. Var en grym dag!! har inte träffat dom sen skolavslutningen och gaah var kul vi hade ^^ När jag kommer tillbaka från lägret så veckan efter den så ska jag sova över hos dom och vi ska bada jacuzzi, längtar! Jag har aldrig sovit hos deras mamma utan bara hos deras pappa så det kommer bli jätte kul. Men när K & M var hos mig idag så var vi ute. Hoppade stuttsmatta, filmade, tramsade ofc, inne så sminkade jag dom, fixade deras hår, lyssnade på grym musik mm. Håller på att ladda upp en video som vi filmade ute idag. Den kommer nog upp lite sent dock..

Vi lyssnade på bla. denna låt♥

Kommer sakna er så sjukt mycket babes när jag är på ridläger!

20130706-231412.jpg
Kommer sakna er så sjukt mycket babes när jag är på ridläger!

935 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *