7 kommentarer på “Bilder från dagen”

 1. Beatrice skriver:

  Värre än kissie..

 2. Blendona skriver:

  Du Lisa! Jag är typ är ett stort fan av dig! Och jag fyller år den 4 augusti.. Och jag skulle vilja att du skrev ett inlägg där det stod ”Grattis Blendona” (jag heter det..) Jag vet att det är lite tidigt att skriva detta men asså jag vill att du ska hinna läsa det här innan min födelsedag! Förresten om du vill veta fyller jag 9 år! Tack :)

 3. KITTATY skriver:

  Hej Lisa, vad hände med ”my makeup collektion” såg den, men ville se den igen. Vad hände med den?

 4. Alice skriver:

  Hej världens bästa Lisa! Jag ville bara säga att du är grym! Jag är ett stort fan och du kan göra dom tråkigaste dagarna roliga i dina vidios<3 Jag vet att det är många som skriver sädanna komentarer men denna kommer från hjärtat<3 Du förgyller min dag<3

 5. Sminkis skriver:

  Hej- Ja jag är ett stort fan så därför kom jag på ett fan namn: Sminkis Säg vad du tycker plz!. Om du gillar det eller ej.. Jag värkligen gillar färgen på era läppar. Ja det var det ända jag tänkte säga puss puss

  1. Sminkis skriver:

   Nu skall dina fans kallas Sminkisar!.. Men om det är en så är det Sminkis ?okej?

  2. Sminkis skriver:

   Säg det gärna i en video PLZ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *