Grym dag!

Dagen var SKIT bra!! Första passet red vi balansövningar och vi red utan tyglar, på volter, jockey läder och hoppade mm. Det var jobbigt men KUL! Sedan badade vi och efter det så red vi ett till pass. Vi hoppade och det gick jätte bra!! Sedan så har vi lekt fem kamp. Vi vann alla tävlingar igår och alla förutom en idag. Det var en så rolig dag!20130708-230423.jpg

5 kommentarer

5 kommentarer på “Grym dag!”

 1. Alma :D skriver:

  Hej Lisa!!!!! Jag älskar dig otroligt mycket!!! Klockan är 0:55 mitt på natten, fast jag bryr mig inte, för jag gör allt för folk jag älskar och du är en av dem! <3
  Snälla. Kika mig på kik på din privata kik där fans får skriva till dig eller på din riktiga. Har idéer och vill gärna att du tar mitt nummer då du kan ringa eller så myclet att jag kommer gråta om jag hör din röst. Hahahahahah! xD

  kik: Alma.al

 2. Stina skriver:

  Hej Lisa! Jag är ett år äldre än dig och har kollat din blogg ett tag. Jag är också väldigt intresserad av mode, smink, kläder, ja allt som har med mode att göra;) Får mycket inspiration av dig! Både blogginspiration och mode inspiration :) har själv en blogg som heter http://www.hellaa.blogg.se. Bloggar med bra uppdatering och kämpar för att den ska blir stor. Vill I alla fall att det ska vara ganska många besökare för nu är det inte så jätte många som kollar. Det blir ju roligare att blogga då! Hade betytt ENORMT mycket om du tog dig tid att kika in på min blogg när du har tid och lust :) Kram!

 3. Ronja skriver:

  Roligt att ni vann alla tävlingar utom en!

  leontinas.blogg.se

 4. abracadabra skriver:

  Kan du skriva vilka hästar som går med och vilka som rider dom? Tack!!

 5. hästlove skriver:

  Använde du datorn eller mobilen när du skrev upplägg? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *