Konstigt natt

Första natten var bara helt konstig!!! Vi kunde inte alls sova och när vi verkligen försökte började vi ändå på ett nytt ämne haha, så grymma vi är! Men alla sover förutom jag, kan knappt sova.. När detta inlägg är klart ska jag ta o försöka sova lite mer.
Men vi i stugan är Grymma kompisar haha! Det är som vi känt varandra i år och dar, as kul och vi pratar om ALLT!

Jag har satt larmet på kl 7 så då ska jag väcka alla i stugan och så ska vi göra ordning oss och vid runt halv 8/kvart i 8 ska vi ta in hästarna från hagen och sen äta!

En sak om varför jag vaknade så tidigt var att jag sov dåligt på natten och vaknade av mig själv men när jag vaknade och drog fram mobilen så märkte jag att det var väldigt bra internet såhär tidigt Hehe.

Men idag ska vi ha balans övningar! Man har två pass per dag och ett av dom är då balans men på det andra vet jag inte vad vi ska göra.

Hoppas iallafall att ni tycker det är kul att jag bloggar nu under lägret?<3 20130708-051151.jpg

1 393 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *