Timmie

Sitter i stallet med Ida, Clara, Sophie och Olivia.
Vi ryktar och myser med hästarna, vi ska rida kl 10 men vi går ut kvart i och börjar skritta fram. Vi ska ha balansövningar. Vi är indelade i två grupper. I min grupp är det jag, Clara, Ida, Malin från stugan och en till. Kommer bli as kul! Och någon gång på lägret ska vi hoppa terräng, längtar!!

20130708-090354.jpg

4 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

4 kommentarer på “Timmie”

 1. Lollo Bäst skriver:

  Hej! jag är en stor spelare av starstable och undrar om du har det? isåfall, vad heter du på de? om du inte har det, börja!

  PS. Jag heter Linnea Flowerstar där DS.

 2. his explanation skriver:

  I just want to mention I am just very new to weblog and seriously loved your web site. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You amazingly come with amazing articles and reviews. Thanks for revealing your blog.

 3. hello!,I like your writing so so much! percentage we keep in touch extra about your post on AOL? I require an expert on this area to solve my problem. May be that is you! Having a look ahead to look you.

 4. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *