Godmorning

Godmorgon, är as trött! Har tagit in Timmie från hagen och har ätit frukost. Idag ska vi rida ut till sjön och bada med hästarna. Vi kommer vara borta typ tre timmar :D så vid två ska vi börja rida dit.

20130711-093306.jpg

14 kommentarer

14 kommentarer på “Godmorning”

 1. Ellen Linnea Åkesson skriver:

  Gud vad kul! Jag har aldrig badat med någon häst nån gång.

  Stora kramar
  Ellen

 2. Vanesaa skriver:

  Hej Lisa jag är världens största fan av dig jag sulle dö om jag träffade dig eller om du kunde ringa mig du är så himmla fin, söt, vacker och du har så himmla bra videos jag har kollat på exakt alla dina videos mitt rum är fullt av bilder på dig hela mitt rum, jag har dig som bakgrunds bild på min dator och telefon snälla snälla kan du ringa mig 0704865965 jag gråter för din skull just nu snälla jag skulle ge vad som helt för det du är min största idol någonsin och om du ringer kommer jag aldrig ge ut ditt nummer till någon jag lovar snälla!!!! SNÄLLA SNÄLLA!!! //Vanessa

 3. Felicia skriver:

  Hej fina du Lisa!! <3 Min blogg: http://fellansblogg.blogg.se/ Kolla gärna!

 4. Alma :D skriver:

  Hej vackra Lisa! :D<3
  Kan du svara på Kik? :D<3 xx
  Du skulle ringa sa du så hoppas du kan göra det!

  Lovve you ~ Love dig

  Kik: Alma.al

  Nummer: Har gett det på kik, om du inte har det så ger jag mitt nr på kik! :D

  Älskar dig så jävligt mycket!! Du kan nt förstå hur mycket jag älskar dig. Har tittar på ALLA dina videos! Har ockaå tittat på din gamla kanal, Lisa01j älskar dig från månen och tillbaka. Snälla kontakta mig igen på kik. Väntar på ditt svar! <3 xoxo till bästa!

 5. Ronja skriver:

  Vad mysigt att bada med hästarna!

  leontinas.blogg.se

 6. Julia skriver:

  Hur dags måste ni gå upp på morgonen? (=

 7. Johanna skriver:

  Läs gärna min blogg.
  Johanna-nails.blogspot.com

 8. Fanny skriver:

  Hej Lisa! Vad mysigt att bada med hästarna <3 :)
  Men jag har en fråga, vilken bloggportal använder du? :D

  PS. kolla gärna min blogg! :D

 9. Fanny skriver:

  Fannyx.blogg.se

 10. Kajsa Wallander skriver:

  OOh vad fina! har du gjort dom själv? Skrivit till dig på skype Kajsa.wallander

 11. Ebba skriver:

  Vad anväder du för app på mobilen för att få den effekten? :D

 12. other skriver:

  I just want to tell you that I’m newbie to blogging and site-building and absolutely enjoyed this page. Probably I’m planning to bookmark your website . You absolutely come with exceptional posts. Cheers for sharing your website page.

 13. pretty useful stuff, overall I think this is really worth a bookmark, thanks

 14. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *