Så glad!

Idag kommer mamma och pappa för att hämta oss och vi ska ha en uppvisning! Kommer bli jätte kul men kommer inte kunna blogga under dagen riktigt men kanske när vi åker hem.

20130713-074430.jpg

3 kommentarer

3 kommentarer på “Så glad!”

  1. Ella ❤ skriver:

    Kul!❤

  2. Beate skriver:

    Missies , Lissies?

  3. isabella skriver:

    Hejsan, jag vill bara säga att jag tycker att du är den bästa bloggaren som finns!!!<3<3. Jag älskar dig så OTROLIGT MYCKET, du är jätte vacker, söt, underbar!!!! jag sitter varje kväll och varje morgon och kollar in din blogg och din kanal på youtube. Jag hoppas att du förstår så mycket jag älskar dig!!!!!!!! Jag hoppas du läser denna kommentar!!!! Hejdå, puss på daaaajjjjj!!!!!!!<3<3<3// Isabella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *