19 kommentarer på “Give me!!”

 1. julia skriver:

  juliagavefalks.blogg.se

 2. Anfisha skriver:

  Vad är det?

 3. Limpan Haapala skriver:

  Varför ska du ha smink hela tiden när du ändå bara använder concealer och maskara? Nohate, Lisa, men du behöver inte allt det där om du ändå inte tänker använda det?

 4. karin skriver:

  KOLLA EXPRESSEN SKREV OM DEJ VA COOLThttp://www.expressen.se/gt/kronikorer/frida-boisen/varfor-det-finns-ju-inga-brost-att-halla/

 5. Sara Kreku skriver:

  Coola!

  1. Anfisha skriver:

   Vad är det för något?

 6. belinda skriver:

  hej kolla gärna min blogg….. de skulle vara så snällt av er!! <3

 7. belinda skriver:

  http://www.bellissworld.blogg.se snälla kolla min blogg <3 älskar din blogg lisa så du vet

 8. Olivia skriver:

  Vad är det för något??

 9. Saga skriver:

  Hej! Jag har några frågor till din frågestund :)
  1. Hyr du din häst? Eller hur man säger?
  2. Älskar du dina fans :) ja är ett av dom :))
  3. Kan du tipsa om 3 sminksidor här och nu? <3
  ÄLSKAR DIG
  Du är min förebild! Läs gärna upp mitt namn- Saga! <3

 10. wilmizzen skriver:

  du är en sån underbar tjej, du är min förebild, jag älskar dej och dina videos, du är så fruktansvärt stark! bara skit i idioterna som tror att dom kan trycka ner dej, att dom inte fattar, att INGEN kan trycka ner dej! puss
  wilmizzen

 11. belinda skriver:

  Hej lisa kan du hjälpa mig med en fin design på min blogg? eller kan någon som e bra på det fixa? snälla ni får länkbyte och i designen kan de stå att ni gjort den ! http://www.bellissworld.blogg.se

 12. great site skriver:

  I just want to tell you that I’m all new to blogging and actually loved your web page. Probably I’m planning to bookmark your blog . You absolutely come with really good articles and reviews. Kudos for sharing with us your blog.

 13. Wow I absolutely love her! She is freakin’ beautiful and not to mention a really good actress. I don’t think the show V is all that good, but I watch it anyway just so I can see Morena Baccarin. And I don’t know if you’ve ever seen her do an interview but she is also rather comical and it seems so natural for her. I personally never even heard of her before The V, now I’ll watch anything she’s on.

 14. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 15. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *