Gå i form

Vart och ridit Boppan idag, första gången efter ridlägret och det var en jätte rolig dag! passet gick galant och hon lyssnade riktigt bra och hon gick fint i form.

Innan detta inlägg har jag ej lagt upp en bilder när hon går i form och då har vissa sagt att jag inte kan rida och klagar på att hon inte går i form men nu ska ni få höra en sak ;) Boppan är ingen nybörjar ponny. Hon är en envis liten tant som är väldigt jobbigt att få i form, nu vet ni♥

_DSC0053

12 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

12 kommentarer på “Gå i form”

 1. Elsa skriver:

  Ser jättefint ut! <3 Skulle vara kul om du la upp en video där du rider henne lite mer ordentligt som du gör på bilden :)

 2. Jeessiiee skriver:

  Jätte fint, men hon går fint annars med!;) Men du behöver inte bry dig om dom tycker att hon inte går i form, du vet att hon kan och att Boppan är en toppen ponny!<3

 3. Lisa skriver:

  När du har gjort videor så har de ju vart när du har hoppat och då ska inte ens hästen gå i form. c: du är jätte duktig <3

 4. Lovisa Jonsson skriver:

  Det handlar inte om att få hästen i form, självklart är det en viktig del för att vara en bra ryttare. Det handlar till exempel om att sitta på rätt sittben, mjuka/stilla händer, fatta rätt galopp och sånna smågrejer, dock ser det mycket finare ut då hästen går i form som på bilden! :)

  1. Linnéa skriver:

   Gå i form ska hästen göra endast för sin egen del. Bakdelen kommer under sig och hästen blir lösgjord om man rider hästen i en riktig form. I många fall böjer hästen bara på nacken. Form är för hästens skull och inte för att det ska se fint ut.

 5. Aina skriver:

  Lisa, bry dig inte om dom. De är säkert avundsjuka och tror att de är så himla coolare än dig. Men, det är det där som är 10000 gånger fel! bra på att rida,Du är mycket på bättre att rida än mig, jag är värre än en nybörjare!

  Du har varken nybörjar-häst, nybörjar-grejer och nybörjar saker!
  Och sen så är det ändå svårt att fota en del häst-konster på kamera eller mobil.

  Men det jag vill komma till är att, du är bra på att rida, bra på att göra häst konster och du behöver inte bry dig om alla ”Mobbare” (jag tänker kalla dom för det).
  Fast vi vet att du ändå inte bryr dig om dom.

  ps. du är jätte duktig på att rida!

  Mvh Aina

 6. Victoria skriver:

  Din häst är så himla fin även om hon är en envis tant :) PS: bry dig inte om vad dom som hatar dig säger dom har ingen hjärna och dom har inget liv :) Älskar dig blogg och du är så himla duktig.

 7. Emma skriver:

  Så fint hon går ner på tygeln! Dock tycker jag fortfarande hon blir lite lång, men det är bara att jobba på det! Tycker ni har utvecklats en hel del sen du började rida henne :)

 8. Elin Amanda Siffren skriver:

  Hej Lisa! Du och Boppan passar sjukt bra ihop <3 Bilden e sjukt vacker! En liten sak bara, du ser ut som en stel pinne, fast hon går i form oså men tänk på att slappna av. Lycka till gumman! <3 Due bäst!! <333 Puss o kram ! Elin

 9. Tyra skriver:

  Det verkar som du utvecklas jätte fort på Boppan! Brukar kika in på din blogg då och då, och kan bara inte sluta le, du verkar vara en sån underbart go tjej och jag som även är några år äldre kan erkänna att du är en super förebild för mig och många andra! Kram.

 10. http://engulanka.blogg.se skriver:

  Ingen häst är jobbig att få i form, mer eller mindre. När hästen är rätt musklad och orkar bära upp sig så kommer formen oavsett man vill eller ej. Hästen på bilden går inte i form, tyvärr. Hon sätter inte under sig ordentligt och går på bogarna, ryggen är dessutom inte höjd. Ska man ta det ytterligare en nivå upp så är hon bakom lod rejält med huvudet men det ordnar som oftast upp sig när hästen är musklad ordentligt.

  Ni är däremot väldigt fina ihop och vid varje video så ser allt avslappnat och mjukt ut! :)

 11. Denice Loveyou Friberg skriver:

  Asså fatta hon går inte i form hon böjer på nacken och hon släpar ju benen efter sig det ser väll till och med ni som inte kan rida även fast jag har ridit i 8 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *