Ullared levererade!

Ullared levererade! Vill göra om den haha. Men håller på att fixa med Ullareds haulen. Kommer även lägga upp en video om när jag berättar om gårdagen så det blir två videos idag ;)

Här kommer mer fan bilder!

mnm nnn mmmbm miss il qwe swe

15 kommentarer

15 kommentarer på “Ullared levererade!”

 1. Sara Kreku skriver:

  Längtar tills Ullared haulen

 2. Catarina skriver:

  Jag känner henne på första bilden längst upp hon heter Denise eller nått:D

 3. Guest skriver:

  Vad roligt att du la upp bilden på oss två, Böev jätteglad :D Längtar tills Ullared Haul :)

 4. Anna skriver:

  Vad roligt att du la upp bilden på oss två, Blev jätteglad, Längtar tills Ullared Haulen^^

 5. Plutten skriver:

  Då kan jag undra så här. Jag är en vuxen kvinna och vill inte på nåt sätt vara elak men jag har barn i din ålder. Hur har du pengar till all makeup och allt annat. Dina föräldrar är väl inte gjorda av pengar. Nej jag säger till mitt barn att när hen tjänar pengar själv då kan hen köpa sånt här. Det kostar en förmögenhet om dina föräldrar ska försörja dig på detta sätt. Du är fortfarande ett barn och dina föräldrar borde inte acceptera detta. Detta är min spontana reaktion när jag kollar din blogg. Sen känner jag inte dig som dina föräldrar gör. Tänk bara på att du ÄR ett barn så du inte går miste om det

  1. Miss Lisibell skriver:

   Jag betalar ALLT mitt smink själv. Varken mamma eller pappa vill köpa det till mig utan det är min hobby och då betalar JAG det själv.

   1. Plutten skriver:

    Hur tjänar du pengar till det då. Jag menar mitt barn får 300 kr i månadspeng. Smink kostar massor. Man kan ju inte bara köpa man måste ju få pengarna någonstans ifrån. Om dina föräldrar ger dig pengar så ÄR det ju dom som bekostar detta TRAMS

    1. linkansjogren skriver:

     Hon tjänar pengar på bloggen och på YT. Hon har all rätt att köpa vad hon vill för pengarna.

    2. Viktoria skriver:

     Hon kanske sparar

    3. hamsternedit skriver:

     Hon får 500 kr i månadspeng.

    4. Lii Aww skriver:

     Barnbidrag, snälla, tänk på det också.

 6. Josefin skriver:

  Nån som känner tjejen på näst sista bilden? Träffade henne i spanien och hann inte få hennes nummer, hon heter Bea typ?!

  1. Natta Pettersson skriver:

   Ja hon heter bea om du vill kan du få hennes kik?

  2. bea månsson skriver:

   Jo vi träffades på mallorca. Från bea..

 7. ALVA skriver:

  NÅÅ! Det värkade va så himmla kul och få träffa dig! men vi kunde inte åka till ULLARED:(
  ÄLSKAR DIG LISA:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *