7 kommentarer på “Stockholm!”

 1. Ebba skriver:

  Söta du!Du är så snäll och söt du betyder mycket för mig. Jag vill så jätte gärna vara vän med dig♥ Hoppas du ser detta♥

  1. Ebba skriver:

   Jag menar detta :)

 2. ajam skriver:

  jag anvender kik och jag vill messa dig

 3. Jessica Grahn Larsson skriver:

  Åååå såg dej gå över gatan, nyss min dotter gillar dej skarpt! Å nu får jag dåligt samvete för att jag såg dej!!!! Ångrar att jag inte stanna!!! Skit
  Undra om jag ”vågar” berätta att jag såg dej, utan att fråga om bild/autograf?
  Ååååååååå stackars min Nattiz.
  Med vänlig hälsning,

  Mamma Jessica
  http://mobil.ponnymamman.bloggplatsen.se/

 4. Tess skriver:

  Tror att du glömde ta av det långa bandet på din väska ;)

 5. Limpan Haapala skriver:

  Varför ska du ha så mycket smink och grejer när du aldrig använder något av det? Kommer du ens ihåg din concealer palett från wet n wild, till exempel? Du har så mycket som du inte ens behöver, och du vill ändå ha mer och mer. Och blir aldrig heller nöjd. Du växer upp alldeles för fort, det ser man till och med på din klädsel. Detta är inte menat som en hatkommentar, men har tänkt på detta länge och vill att du ska höra sanningen. När jag var i din ålder hade jag en sak att ha roligt med, det kallades ”utomhus”. Börja anpassa dig till din ålder istället för att klä dig som en sextonåring. Du försöker också dölja rosiga kinder, man ska ha röda kinder när man är liten. Det är absolut inget fel med det. Du är mycket sötare utan smink, och när du har på dig passande kläder. När jag var tolv hade jag kläder som mamma valt ut och en rosa ryggsäck med ponnys på. Dags att inse det, när du blir större kommer du önska att du gjorde mer av din barndom än att sitta framför spegeln hela dagarna. Du ska leka med barbies, inte förvandlas till en.

 6. nea bieber skriver:

  gud vad fina kläder du har lisa. kan du säga var du har köpt de snälla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *