Tjoho alla läsare

Vart i kyrkan under förmiddagen, kom hem för inte så länge sedan men när jag kom hem stod det en från klassen hos oss Haha. Emma heter hon och hon hade med dig sin syssling. Hon har pratat om hennes syssling mycket i skolan för mig för hon är ett fan! Jag skulle fixa en autograf innan sommarlovet men glömde totalt av det så duktig som jag är! Men då kom dom och jag skrev en autograf, gullig syssling hon har! Jag håller på att redigera en video också. Vi skulle egentligen till Boppan vid typ tre men det blir vid sex ist eftersom det är hur varmt som helst och då är det inte så bra för häst eller ryttare att rida. Vi ska hoppa också så då tar vi det lite senare.

Förresten! kom på en sak. Det är min namsdag idag Haha. Jag heter ju Lisa Johanna Jonsson och det är namnet Johanna som har namnsdag idag.

bild

2 346 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *