New

Var i en djuraffär idag med mamma och Ida och vi köpte två saker till kaninerna. Tyckte det var oävet att visa i en video men ni kan se det här :) vi köpte en påse med godis som kostade 20:- och en godis glass för 10:-, det är ingen kall glass utan god saker i den och sedan är det ett riktigt glass rån!

20130723-132636.jpg

9 kommentarer

9 kommentarer på “New”

 1. Hilda skriver:

  hihi vad roliga saker till kaninerna!

 2. Päronsås skriver:

  Ska du inte göra fler videor idag?

 3. Me:) skriver:

  Snälla! Kan du söka på: lillajag123 på Skype ? Då är du bäst!<3

  1. Me:) skriver:

   Och skriva hej?

 4. Isabell Berglund skriver:

  När kommer bilderna på när du hoppar Boppan?:)

 5. click here now skriver:

  I just want to mention I am just new to blogs and seriously savored this web page. Likely I’m likely to bookmark your blog . You really come with amazing posts. Regards for sharing your web site.

 6. I am typically to blogging i truly appreciate your articles. This great article has truly peaks my interest. Let me bookmark your internet site and maintain checking for brand new info.

 7. Keep up the good work , I read few posts on this web site and I conceive that your blog is very interesting and has sets of fantastic information.

 8. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *