Kampar

Kampar i Idas rum. Jag gjorde inte det i början av kvällen men det kom plötsligt ett jätte stort kryp och jag råkade kasta mobilen i min soptunna! Så jag gick till Ida och nu är jag här med en madrass, kuddar, täcke och lillegris såklart Haha. Pappa vet inte om det så vi får väll se hur han reagerar imorgon när han ska väcka oss och jag är inte i min säng o ligger i Idas rum!(≧∇≦)

20130724-234204.jpg

4 kommentarer

4 kommentarer på “Kampar”

 1. Nawras skriver:

  Hahaha! Jag brukar också sova i andra rum i huset om jag ser något kryp i mitt rum! Tog du upp mobilen? Vad var det för sorts kryp? Svara i ditt nästa inlägg snälla undrar hehe <3 P.S ett tips du kan säga i början av dina videos ''Hej alla Lisibellers!" Liksom för då blir det roligare :D

 2. Bad boys;D skriver:

  Haha! Skön är du Lisa! xD

 3. Aina skriver:

  brukar du också ibland sova hos din storasyster?
  hoppas krypet försvinner. Jag är också jätterädd för kryp.

  ps. hoppas din iphone klarade sig för livet <3

 4. Rebecca skriver:

  Hur reagerade din pappa? Haha! XD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *