Avmaska

Nu ska Boppan avmaskas!

20130725-153602.jpg

4 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

4 kommentarer på “Avmaska”

 1. alexandra skriver:

  Hej misslisibell!
  Jag har startat en blogg och har inte alls många läsare, vet inte hur det var för dig när du började blogga.. men jag älskar verkligen att blogga, men de känns inget kul att blogga när man nästan inte får några kommentar.. inte ens 50 besökare om dan.. därför ber jag dig om din hjälp!! Om du hade kunnat dela min blogg på din blogg hade jag blivit super glad! tack och hej. <3

  Min blogg: http://www.alexandrafeliciaroca.devote.se

  HOPPAS DU SER DETTA!!!<33

 2. CAYLINE skriver:

  HEJ JAG UNDRAR VAD DU HETER PÅ KIK JAG GODISTJEJEN2

 3. Två tjejer♥ skriver:

  Snälla kolla våran blogg har inte alls många läsare! Litegottoblandat.bloggplatsen.se <3

 4. love u skriver:

  Hej Lisa

  Du e verkligen en stor förebild o har gjort så jag fått mer självförtroende! Älskar dina sminkningar, elr lättare att säga: Älskar allt du gör<3 Har några fråga till dig:

  Hur länge har du ridit?<3

  Hur gammal e Boppan?:)

  Tack för att du finns<33<

  Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *