Kampar dag 2

Kampar på Idas golv idag igen Haha, jag hade mina saker här så jag orkar inte gå till mitt rum med allt! Lika bra att sova här och dessutom hade vi riktigt trevligt igåkväll ^^

20130725-235811.jpg

3 kommentarer

3 kommentarer på “Kampar dag 2”

  1. linnea skriver:

    det låter kul

  2. MisslisibellPics skriver:

    Lisa,du är så himla vacker :* Du är min förebild och kollar dina videos varje dag,om inte du fanns skulle jag inte haft någon förebild asså,älskar dej så att det gör ont,tycker att hela du är fiin ♥ har också skapat ett instagram konto som heter ; Misslisibellpics , där jag lägger ut bilder på dej för att visa hur mycket jag älskar dej,har inte så många följare men endå,sitter och kämpar för att du ska gilla någon av mina bilder,eller ge shoutout eller följa mej,har gillat alla dina bilder och sånt fy vad jag älskar dej puss på dej Lisa ♥

  3. Kajsa Wallander skriver:

    Du har ett så perfekt liv ;) lyckos dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *