• Bad boys;D

  Vrf visar du alltid magen..?

 • Nawras

  Haha i alla dina outfits så ser man magen :D menar inget illa!

 • anonyyyyymet

  alltså ursäkta mig men när man är 12 är det kanske inte så lämpligt att försöka klä sig som en 19 åring, jag är 16 och klär mig knappt sådär… du behöver inte visa magen hela tiden , försök inte vara äldre än vad du är, var barn så länge du kan…

  • Bad boys;D

   Håller med

   • Sara

    Hon får klä sig hut hon vill!..Såra inte henne;(

    • anonyyyyymet

     Om hon har en blogg får hon väll stå ut med lite kritik, jag sa inte att hon klär sig fult eller något, jag sa bara att man kanske inte ska försöka vara äldre än vad man är…

 • Elias

  men låt henne klä sig som hon vill? btw, jätte söt outfit lisa :D

  • anonyyyyymet

   och hur gammal är du då? 12? som sagt tycker inte hon ska försöka klä sig som en 19 åring när hon bara är 12….

 • alexandra

  Hej misslisibell!
  Jag har startat en blogg och har inte alls många läsare, vet inte hur det var för dig när du började blogga.. men jag älskar verkligen att blogga, men de känns inget kul att blogga när man nästan inte får några kommentar.. inte ens 50 besökare om dan.. därför ber jag dig om din hjälp!! Om du hade kunnat dela min blogg på din blogg hade jag blivit super glad! tack och hej. <3

  Min blogg: http://www.alexandrafeliciaroca.devote.se

 • Bad boys;D

  :d

 • anonym

  snygga kläder och en snygg tjej!

 • Viktor Sääv

  Snygg tjej

 • emma

  HAHAHHAHAAHHA omg. nu kommer alla peddos.<3

 • Nawras

  Jag menade inget illa mot Lisa, jag sa bara att i hennes outfits kan man ofta se magen men jag ville inte göra Lisa ledsen jag är ett fan till henne så det är inte hatkommentar. Klart hon får ha på sig vad hon vill det är hennes val, men kände bara för att berätta det. Man ska ju vara lite beredd på att kritik kan komma här och där när man har blogg och YT kära Lisa! ♥

 • Nawras

  Shit det är peddos som kommenterar. Om ni är mycket äldre än Lisa kanske det inte är så lämpligt att ni sitter och skriver söta saker till henne, det är lite peddo…

 • linnea

  cooolt skal

 • sara

  lisa snällla kan jag få din kik vi kan catta

 • sara

  fin linne eller vad det är hahaha du kommer att bli en model

 • sara

  hej

 • Maja Eriksson

  Hej kan du göra en alla mina väskor och en min kvällsrutin