• Daniel Persson

  Snälla kika mig, skulle betyda enormt, dadde123

 • horselover

  Tjabba lisa!!! Va fina bilder;) hoppas ni har de kul

 • www.novella.blogg.se

  Hej! Jättebra blogg du har!^^ Kan någon vara jättesnäll och kika in på min novellblogg? Det är en blogg där jag skriver noveller som ni gärna får läsa! Nyligen har kapitel 1 på min ANDRA novell Only You And Me On Earth kommit ut!:) Kika gärna in och kommentera! Jag gör gärna länkbyten..:)

  • Viktoria

   Jag kan

 • Ronja

  Gud så mysigt!

  leontinas.blogg.se

 • Moa Berglund

  Se härligt ut:)
  Ps: älskar din blogg du är underbar Bra+snygg!
  Kram Moa:)

  • Moa Berglund

   Detta är vår lilla kille han heter Zicco det är en Jack Russel:)

 • Moa Berglund

  Asså jag menar du är bara 1 år äldre än mig och är så bra>3

 • julia

  juliagavefalks.blogg.se youtube kanal