Förmiddag

Tjenare, detta inlägg kommer ifrån Karro och Matildas vardagsrum. Jag sov ganska bra under natten med bara med att Matilda snarkade Haha. Men idag har vi badat på stranden och det var hur många brännmaneter som
helst! Men snart ska vi äta hamburgare och sedan ska vi gå hem till mig och filma en ”Blindfolded makeup Challenge” där jag ska ha ögonbindel och sminka någon av dom! Och imorgon ska vi tre åka till lek och bus landet, haha. Men det kommer SÅKLART en video imorgon även om jag är borta<320130727-132753.jpg

20130727-132758.jpg

23 kommentarer
 • Viktoria

  Vad heter stranden ni badade på? ( om den stranden heter nått )

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Sjöskär

   • Viktoria

    Jaha ok, Tack för att du svarade Lisa! :)

 • Ellen

  Hej , du bor ju i Stenungsund… och jag har en sommarstuga där (är där nu) ^^Jag var på ICA Kvantum i Stenungsund nyss och såg att de sålde några grejer från ELF’S studio Line. Jag vet att du gillar ELF och så, så tänkte bara tipsa dig om det ^^

 • Ellen

  Förresten, jag bor typ 5 minuter från sjöskär, haha :D

 • wilma johansson

  Snälla Lisa svara!!!!! Vilket lek o busland ska du till? Trestad elr Göteborg?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   gbg

   • wilma johansson

    Ok tack för att du svara!!! De vah as coolt att du svara haha

    • Viktoria

     Ej, hurru, jag är ochså hennes störsa fan! xD

 • Amanda Lundkvist

  är Karro och Matilda tvillingar? De är så sjukt lika! :D

  • Viktoria

   Ja, de är tvillingar!

 • Nikis ForeverLasniator

  Vilket lek och bus land? :) Den i Göteborg? :D

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   japp

   • LizaBeka

    Vilken tid?

 • Nån o en till

  Snälla kan du kolla åran blogg just nu har vi en frågestund ställ gärna en fråga!:)
  Vi ar inte många som läser våran blogg!:/ :) litegottoblandat.bloggplatsen.se

 • Teresia Spörndly

  Hej jag skulle så gärna vilja skicka ett paket till dig men jag vet inte din adress så det är lite svårt!!! Älskar dig så sjukt mycket lisa!!!!

  • Viktoria

   Jag vet hennes adress

   • teresia

    snälla skicka mig den teresia.sp01@yahoo.com

    • Viktoria

     Ödsmåls prästgård 102, Ödsmål

     Subject: Re: New comment posted on Förmiddag

 • Fatbardha Ibishi

  Hej lisa kan vi bli vänner på skype

 • Hannna

  Följ mig på instgram heter hannarauschenbach och kolla in min blogg som heter misslovehanna.blogg.se

 • Guest

  vad är hennes addres

 • Fatbardha Ibishi

  vad är hennes adress