11 kommentarer på “Godnatt my lovers<3”

 1. Melwin Lillen Eriksson skriver:

  Hej Lisa är du singel❤

  1. elin skriver:

   Hon kommer inte svara och jag tror inte att hon vill!

 2. Felicia skriver:

  Hej mitt namn är Felicia! Jag vill ha läsare på min blogg så kolla in den här :) http://fellansblogg.blogg.se/category/allmant.html Hej Lisa kan du svara på dem här frågorna i en video? 1. vad heter alla i din familj? 2. gillar du att du har Lissibells? 3. kan du visa en Room tour? 4. vad tycker du om dina kompisar?(jag tycker dem är glada och snälla tjejer) 5.vad heter alla dina tjej och killkompisar? 6. Kan du säga hej Felicia? 7. vilket smink märke är bäst Mac-Isadora-Elf-Max faktor? 8. säg ett bra ord om Lissibells! 9. kan du kolla min blogg sen är jag nöjd :) 10.Vad heter alla dina husdjur? Kram Felicia :) <3<3 är en stor Lissibell!!!! <3<3<3<3<3<3

 3. DONTCARE skriver:

  tycker de är lite respektlöst att du skriver ”Lisa” efter varje citat du kopierar, de va inte du som kom på de…de va William Shakespeare. Så du kan skriva hans namn istället för att kopiera och skriva ditt namn! ;)

  1. Nawras skriver:

   Ja Lisa det är sant.. Jag älskar dig och din blogg för att du är en sån glad och sprallig tjej och verkar hur snäll som helst? Så ta inte det som hat för jag är ditt fan och går in på din blogg minst 5 gånger varje dag! Men det med citatet och ditt namn håller jag med om..

   1. Nawras skriver:

    Skulle skriva utropstecken efter helst inte frågetecken skrev fel x)

 4. Hur kan du vara så underbar?
  Jag älskar dig Lisa å kmr alltid göra!”
  Du är en stor förebild för mig♥❤

 5. Oliver Arningsmark skriver:

  Du
  Melwin Lillen Eriksson Lisa Jonsson är min. Tjej vi är i hop

  1. Jonnaaaa skriver:

   Näe det är ni inte. Lisa har ingen

  2. Nawras skriver:

   Nej isåfall skulle Lisa ha sakt det. Hon bor i Ödsmål du bor inte där jag vet vart du bor. (Vi går i samma skola)

 6. Nawras skriver:

  Lisa du försöker ignorera dina läsare/”fans” och de märker jag! Folk kommenterar att det är dumt att skriva Lisa under för det är ej du som kommit på citatet. Men ändå fortsätter du! Lisa ibland kan du vara lite taskig mot oss läsare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *