Grym dag!

Denna dag kommer bli toppen. Vid två kommer Karro, Matilda och deras mamma och hemtar mig och vi åker vidare till lek och bus landet i gbg. Har inte varit där på kanske 5-6 år. Så det ska vi skit kul och jag hörde att dom byggt om lite, spännande! Det är säkert lite barnsligt att vi som är 13 och 12 åker dit men kom igen, jag måste släppa loss någon gång! Haha

Men nu på morgonen har jag bytt om till de kläder jag ska ha för dagen, outfit bilder kommer! Men jag har ätit frukost och ska göra ordning mig strax :)

Här kommer ett till citat från mitt hjärta!

20130728-111634.jpg

1 kommentar

En kommentar på “Grym dag!”

  1. Fan skriver:

    Fan vilken otur jag har bor i göteborg nära lek o bus landet Men är i turkiyet just nu ohhh vill så gärna träffa dig❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *