Auktion & Loppmarknad

Lörd. 3 aug kommer det vara Auktion & Loppmarknad på Ödsmåls Bygdegård. Jag ska dit för att sälja med några från klassen för en klassresa i sexan. Ni som bor i närheten kan väll komma dit, man hittar ju typ alltid nått på en loppis Haha. Det börjar 09.00! och loppmarknaden börjar 09.30. För barnen finns det även en fiskedamm ;)

Här kan ni gå in för att hitta med info om vägbeskrivning mm: http://www.odsmalsbygdegard.se/

bild från webbdagarna

_DSC0096

 

7 kommentarer

7 kommentarer på “Auktion & Loppmarknad”

 1. Mathilda Blaad skriver:

  Wow, asså jag har aldrig kommenterat dina inlägg för du läser säkert bara de första men nu var jag den första! Asså jag vet att många säjer att du är deras förebild och så, men för mig är du mer. Jag vet inte hur jag ska fortsätta. Men i natt drömde jag om dig, jag drömde att du och jag skulle åka till Ullared tillsammans och vi hade jätte kul. Men när jag vaknade så började jag nästan gråta för att det inte var på riktigt. Men bara så du vet så är jag bland dina fans, när du gör en video om när du är ledsen tycker jag synd om dig och när du är glad blir jag också glad. Men ha en bra dag så kanske vi hörs någon dag! Hejdå! <3

  1. Mathilda Blaad skriver:

   Min mail är: blaad96@gmail.com

 2. Mathilda Blaad skriver:

  Wow, jag har aldrig kommenterat dina inlägg för du läser säkert bara de första. Men nu var jag först så jag passade på. Jag vet att alla säjer att du är deras förebilder, men för mig är du mer än så… Jag vet inte hur jag ska fortsätta. Inatt drömde jag att du och jag skulle åka till Ullared och vi hade jätte kul. Men när jag vaknade började jag nästan gråta för att det inte var på riktigt. Ja, det var typ det jag ville säja så ha en bra dag så kanske vi hörs hejdå! <3

 3. GossipSWE skriver:

  Kolla in vår nya skvallerblogg samt SKANDAL inlägget om Kissie och hennes kopierande som publiceras 23.00 IKVÄLL!!

  http://www.nattstad.se/gossipSWE

 4. Hanna skriver:

  Hej! Jag fyller 12 år den 3:e augusti! Ingen bryr sig nog! Haha! // STORT fan!!

 5. Josephine Andrén skriver:

  Hahahha jag läste ”ska dit och sälja några från klassen”, jag dööör… xD

 6. Martina skriver:

  Världens finaste Lisa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *