Auktion & Loppmarknad

Lörd. 3 aug kommer det vara Auktion & Loppmarknad på Ödsmåls Bygdegård. Jag ska dit för att sälja med några från klassen för en klassresa i sexan. Ni som bor i närheten kan väll komma dit, man hittar ju typ alltid nått på en loppis Haha. Det börjar 09.00! och loppmarknaden börjar 09.30. För barnen finns det även en fiskedamm ;)

Här kan ni gå in för att hitta med info om vägbeskrivning mm: http://www.odsmalsbygdegard.se/

bild från webbdagarna

_DSC0096

 

10 kommentarer

10 kommentarer på “Auktion & Loppmarknad”

 1. Mathilda Blaad skriver:

  Wow, asså jag har aldrig kommenterat dina inlägg för du läser säkert bara de första men nu var jag den första! Asså jag vet att många säjer att du är deras förebild och så, men för mig är du mer. Jag vet inte hur jag ska fortsätta. Men i natt drömde jag om dig, jag drömde att du och jag skulle åka till Ullared tillsammans och vi hade jätte kul. Men när jag vaknade så började jag nästan gråta för att det inte var på riktigt. Men bara så du vet så är jag bland dina fans, när du gör en video om när du är ledsen tycker jag synd om dig och när du är glad blir jag också glad. Men ha en bra dag så kanske vi hörs någon dag! Hejdå! <3

  1. Mathilda Blaad skriver:

   Min mail är: blaad96@gmail.com

 2. Mathilda Blaad skriver:

  Wow, jag har aldrig kommenterat dina inlägg för du läser säkert bara de första. Men nu var jag först så jag passade på. Jag vet att alla säjer att du är deras förebilder, men för mig är du mer än så… Jag vet inte hur jag ska fortsätta. Inatt drömde jag att du och jag skulle åka till Ullared och vi hade jätte kul. Men när jag vaknade började jag nästan gråta för att det inte var på riktigt. Ja, det var typ det jag ville säja så ha en bra dag så kanske vi hörs hejdå! <3

 3. GossipSWE skriver:

  Kolla in vår nya skvallerblogg samt SKANDAL inlägget om Kissie och hennes kopierande som publiceras 23.00 IKVÄLL!!

  http://www.nattstad.se/gossipSWE

 4. Hanna skriver:

  Hej! Jag fyller 12 år den 3:e augusti! Ingen bryr sig nog! Haha! // STORT fan!!

 5. Josephine Andrén skriver:

  Hahahha jag läste ”ska dit och sälja några från klassen”, jag dööör… xD

 6. Martina skriver:

  Världens finaste Lisa!

 7. here skriver:

  I simply want to say I’m newbie to weblog and really enjoyed you’re web blog. More than likely I’m planning to bookmark your blog . You surely come with very good well written articles. Many thanks for sharing with us your webpage.

 8. I used to be suggested this website by way of my cousin. I’m no longer positive whether this post is written by means of him as no one else recognize such particular about my difficulty. You’re amazing! Thank you!

 9. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *