Godnatt bloggen…

… Nu är det dags att lägga sig.

20130730-000934.jpg

26 kommentarer
 • Felicia
 • http://Cellan.bloggo.nu/ Celine

  Hej älskar din blogg och videos!!!
  Min blogg: http://cellan.bloggo.nu/
  Hejdå!

 • mattias

  godnatt älskar dig!!! <3

 • Orangeninja

  Fint citat men du borde kanske inte sätta dit din signatur. Eftersom du vet mycket väl att det är inte ditt citat. Exempel på vrf det inte är: https://www.google.fi/search?q=people+will+hate+you+rate+you+shake+you+and+break+you.+but+how+strong+you+stand+is+what+makes+you&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6mf3Uby7JKep4ASu-oGACA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#imgdii=_
  Där är några exempel.
  Men fint citat iaf.
  Skriver inte detta för att dissa elr så (:

 • Sara

  Bra blogg du har :) Kolla gärna min blogg : https://saraloveblog.wordpress.com/

 • leo

  Älskar din Blogg

 • http://MrCrazy.blogg.se/ MrCrazy.blogg.se

  Snälla alla tar å följer mig på videofyme därför jag kanske ska ha en giveaway =MrCrazy heter jag❤

 • Moa

  Älskar din blogg !!! Kolla gärna min blogg :) www.http://lifeeebymeee.blogspot.se/ Skulle bli skit glad :D

 • TheCrazyTeddybears

  Du borde nog inte skriva din signatur under citatet, du vet väl att du inte kommit på det, right? Bara ett tips.

 • alex

  Bröst:-)

  • TheCrazyTeddybears

   Pervers much?

 • leo

  älskar din blogg
  och dina videos är toppen
  lisa i love you

 • Angelica

  vad menar du med gonatt bloggen du är ju grym

  • Lina Palm

   att hon går och lägger sig

 • Anna

  Det är två saker jag känner att jag måste säga som jag inte kan hålla tyst för mig själv:

  1. Ta inte citat och sätt ditt namn på de då du inte är upphovsmannen till det. Det här är något jag trodde bloggare visste med tanken på vad som kan hända om man kopierar saker från andra utan att uppge vem som har skapat det man har kopierat.

  2. Vad är det med alla barn idag att klä sig som om dom vore 25. Varför har ni så bråttom med att bli vuxna? Passa på att vara barn när ni har fortfarande chansen. För rätt som det är så kommer ni vara vuxna och allt ni kommer önska är att ni kunde få vara barn igen. Jag är själv nu 20 och bara önska att jag kunde få vara 12 för en dag. Bara kunna få leva en dag utan en massa krav och press på sig, att inte behöva slita hela dagar och att helt enkelt inte bry sig om sitt utseende eller vad andra tycker om en.

  Och till er som läser det här. Snälla SNÄLLA ta inte det här som en hat kommentar. Det här är helt enkelt bara konstruktiv kritik. Och har man en öppen blogg så måste man kunna ta kritik. Men jag säger bara det här för att Lisa och ni som läser hennes blogg ska inse dessa saker. Ni har fortfarande tid att leva livet innan vuxenlivet börjar.

  • Cornelia

   Vad menar du med att klä sig som om man vore vuxen? :) Både tröjan och shortsen är från barnavdelningen.

   • Nawras

    Hon menar antagligen poserna, och att hon försöker klä sig som en vuxen även om kläderna är från barnavdelningen. Hon vill liksom att färgerna, poserna och sminket ska vara som äldre.

    • Nawras

     Men barn utvecklas snabbare nu och då sminkar man sig snabbar så Lisa får faktiskt. Och anklaga inte henne om hon har bh alltså ni diskuterar vilka underkläder hon har på sig? Tror inte Lisa gillar att se över 10 kommentarer om att hon vill ha bh för att vara som en vuxen o.s.v. Hon kanske behöver det! Hon vet bäst

 • Ronja

  Den bilden är jättefin på dig!

  leontinas.blogg,se

 • linnea

  Ska du inte göra ett blogginlägg eller en video idag elller :-)

 • milla

  cool bild

 • Nawras

  Du är jätte duktig Lisa! Ps bry dig inte om Alex! Förstår dig om det känns helt avkward och äckligt

 • manda

  du är bäst!

 • emelie

  kolla min blogg emeliews.wordpresss.com

 • Minna

  Heej jag tycker du är så söt… Jag har också startat en blogg den heter http://www.missyork.blogg.se så snälla gå in på den. Jag undarar om du kan skriva till mig på kik jag heter mila002 på bilden har jag rosa dip dye och så står det KE$HA<3 där så snälla skriv.

 • anonyyyyymet

  det där har du snott från rihanna för det var hon som sa det först, så skriv inte ”Lisa” under så folk tror att det är du som sagt det…