fanpages

Mamma har varit snäll och börjat följa många av mina fanpages för att ni ville det men nu följer hon 44 st på instagram!! Och när hon slutar följa någon skriver den massa ledsna smilisar så då måste hon följa igen. Hon måste bläddra igenom massa bilder på mig hon redan sätt på min blogg för att komma till dom hon är intresserad av. Ni vet att jag Älskar er och vi behöver inte följa ALLA era fanpages. Så mamma måste tyvärr sluta följa de fanpages hon följer för innan tyckte hon om insta jätte mycket men nu är det bara jobbigt att bläddra igenom.. Och jag kan inte häller följa ALLA för det är riktigt, riktigt många! Och det är väldig synd om man följer en och inte en annan..

20130730-230512.jpg

12 kommentarer

12 kommentarer på “fanpages”

 1. fan_club_to_misslisibell skriver:

  Lisa du följer mig på Instagram jag heter fan_club_to_misslisibell kommer du att sluta följa mig?? :'(

 2. Ronja skriver:

  Förstår att du inte kan följa alla!

  Leontinas.blogg.se

 3. Anonym kille skriver:

  Tja Lisa skicka en snap till mig : limpaaan01

 4. Nawras skriver:

  Snälla Lisa svara på mina frågor det skulle betyda SJUKT MYCKT om jag såg att du hade svarat!
  Har du blivit retad pågrund av att du har extra fina kläder och smink och så?
  Sminkar du dig som en hobby eller vill du bara vara fin?
  Vad tycker du om allt det här tjatet om att barn inte får ha bh blablabla och dem pekar ut dig?
  Blir arg ledsen eller besviken p.g.a att folk pekar ut just dig om barn + smink?
  Katt eller hund?
  Skulle du villja ha en hund?
  Vad skulle du göra om du var ute och gick, och plötsligt såg du en björn bakom dig?
  Skulle du villja ha en tvillingsyster?
  Har folk gett dig taskiga blickar eller så på stan?
  Favoritämne förutom idrott?
  Har du någonsin gråtit i skolan pågrund av att någon sagt något illa om dig?
  Har folk snackat skit bakom ryggen på dig irl?
  Gör du ditt bästa i skolan eller pallar du inte?
  Alla egna pengar du köper kläder från, hur får du så himla mycket? Med mina helt egna pengar har jag knappt råd med en T-shirt.

 5. Anna skriver:

  Igår så skrev jag en kommentar och det känns som om folk missförstod mig helt för nu är den borttagen.
  Känns som om folk trodde att jag skrev allt det där bara för att vara elak och det var det sista jag ville. Alla säger ju att Sverige är ett fritt land och att man får säga vad man vill. Men så fort jag säger min åsikt så tas den bort. Mycket märkligt tycker jag.
  Så ännu en gång tro inte att jag gör det här för att vara elak på något sätt eller såra någon. Utan jag tycker bara att man ska få uttrycka sina åsikter i ett kommentarsfält. Och när man har en så stor blogg så måste man kunna ta att folk börjar diskutera och inte ta minsta lilla som ett personligt påhopp.

  1. Nawras skriver:

   Sant

  2. Ella skriver:

   vad skrev du för nåt då? :)

 6. ... skriver:

  Lisa snälla följ misslissibellfans jag vet att det värkar som jag tjatar som alla fans och så men jag är faktiskt en av dina kändaste

 7. emelie skriver:

  kolla min blogg
  emeliews.wordpress.com

 8. Ilaf skriver:

  Vart redigerar du dina foton? :D

 9. Martina skriver:

  OMG S¨FIN DU ÄR ASSÅ!!!

 10. Martina skriver:

  OMG SÅ FIN DU ÄR ASSÅ…MENAR JAG!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *