Yo

Hej, sitter och äten en macka och ska redigera en haul, jag och Ida var på torget idag och kollade efter lite saker. Jag letade efter pennor för mitt pennfack, jeans mm. Sedan åkte jag också till Boppan och red, gick kanon ;)

Haulen kommer upp snart! Håll utkik.

IMG_0590

 

7 kommentarer
 • Julia Dahlström

  Kommer videon idag eller imån ? <3

 • Nawras

  YES!! Äntligen en video!

 • Nawras

  När kommer sen upp… *sad face*

 • emelie

  kolla min blogg emeliews.wordpress.com

 • emma

  Du kan köpa vita och svarta tihgta jeans på Carlings dom heter dr denim de finns storlek xxs xs s osv så de finns säkert i din storlek,dom kostar dock 400 kr st men de är jätte snygga:) ville bara tipsa om du letar efter det :) (I affären säger de jämt att de är dåliga byxor för de försöker få dig köpa dyrare så ignorera bara dom)

  • Ella

   ofta de finns dr.demin på Carlings? :D hade jag ingen aning om :p vilka är det som säger att de är dåliga byxor?

 • jojjo

  vilken storlek är den randiga tröjan från Lindex + är den från barn eller vuxen avdelningen