Skolan

Redigerar en video just nu. Jag och Ida var ju på Torget igår och jag gjorde en haul men ni ville att jag skulle visa kläderna på så det är vad nästa video handlar om, vad gör ni själva? latar er pricis som jag??

Är det bara jag som längtar till skolan!? För liksom.. Jag ska börja sexan, då är man störst på skolan, man får en iPad och man får åka en gång i veckan till en annan skola och ha olika lektioner där som tex. hemkunskap! Och på där kommer man träffa massa andra sexor från andra olika skolor så man kommer få massa kompisar!

Det är så att här vi bor är det först en skola som heter ekenäs som ligger i ödsmål där jag går och där är det från 0-6:an och när man ska börja sjuan så gå¨r man på en skola i stenungsund som heter Stenungsskolan där det är från7-9:an och sedan när man ska börja gymnasiet så går man lite längre in i Strenungsund.

Vilken klass börjar ni efter sommaren, kommentera!liiiiiisa

2 034 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *