Review – nagellack får L’oréal Paris

Detta nagellacket köpte jag i förr går på Lindex på rea för 40 kr, det kostar vanligtvis 59 kr.

Det jag köpte är väldigt rosa! Det är nr 827 och heter ”Acid Watermelon”.

Färgen är hur fin som helst och väldigt sommrig! Direkt första lagret så är det kanon med färg men lite ser man nageln och jag är väldigt petig med nagellack så jag tog två lager och det blev hur fint som helst i mina ögon!  Så jag skulle gärna kunna köpa mer av dessa nagellack.

Har ni ett likadant från L’oréal Paris i någon färg? vad tycker ni om den, kommentera!

20130801-180739.jpg

18 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.
 • Rozza

  OMG första kommentaren: ja jag har en super fin röd färg jag älskar den sjukt mkt man får ferkligen färg i naglarna

 • Guest

  VERKLIGEN*

 • Guest

  jag är den största Lisibell

 • Rozza

  Verkligen*

  Jag är den störta Lisibellers

 • Alice

  Jag har ett riktigt fint naglack som är turkost och jag värkligen ÄLSKAR det!

 • Hanna Karlsson

  Jag har ett rött nagellack ifrån loreal i färgen EXQUISITE SCARLET och nummer 408! Jag älskar det nagellacket det ger jätte mycket färg och är jätte fint på naglarna! Nagellacket sitter väldigt länge och det gillar jag oxå så att man slipper måla naglarna hella tiden! Jag tycker iallafall att det nagellacket är jätte bra!

 • helle

  min kompis har ett likadant och jag fick testa det, det är verkligen jättesnyggt och funderar på att köpa ett

 • jemina

  ja har typ 20 naglellack om den är pigmenterad och bra ska jag köpa den helt klart har ett sånt från toush men den typ slut burken den där i är hur liten som helst men ska köpa den och fler har behov av nallack! ♥♥♥

 • clara

  Jag och min granne brukar måla naglarna en gång i månaden då fick jag testa det det var super= )

 • Julia

  Haha, dunjackan du köpte har jag köpt i en mörkare blå :D ♥

 • Tilda

  jag har ett likadant i färgen 207 Babydoll det är så sjukt fint! champagne/rosa/metallic så sjukt fint!

 • TheCrazyTeddybears

  Jag tror jag har 5 nagellack från L´oréal Paris, och jag har faktiskt ett rosa i exakt samma färg som din, tycker alla är riktigt bra och täcker grymt efter bara 2 lager. Nu minns jag inte alla nummer (och jag orkar inte kolla), men jag har då ett rosa i nr. 827, ett gult, ett oranget, ett rött & ett vitt. ^^

 • sham

  fint på!!

 • nallen

  Jag har i orange och gul.Det blir så himla snyggt.

 • clara

  har ett likadant

 • Ida Ottosson

  Hejsan Lisa! Du dom e så inriktad utav skönhet alltså smink och så kanske skulle ta en titt in på mim blogg.
  Just nu har jag blivit Sponsrad utav ett företag som har ögonfransar i fokus.
  De har sjukt bra kvalité och e sjukt billiga! Du får 15% på hela köpet , gå in på min blogg och få koden sedan e det dags att shoppa ;) kram! http://www.idaottsson.devote.se/

 • Alva

  Har ett likadant ! ♥ Men jag köpte den för 59 ;)
  alvak.blogg.se

 • Cornelia

  hej Lisa! den färgen är jätte snygg och passar dig perfekt! ;)