Happy

Pigg och glad. Har lagt upp vinnaren av giveawayn med smycken från styledbybeauty så kolla det ;) Men idag ska jag och Ida till Boppan. Jag ska rida Boppan och Ida ska rida stora Kron. Ida ska få börja rida på Kron eftersom Embla som rider annars ska börja gymnasiet långt ifrån så när jag och Ida är hos Boppan så kan hon rida Kron när jag rider! och Kron är en stor Nordsvensk.

_DSC0267

7 kommentarer
 • Emma

  Hej Lisa ♡ jag är ditt största fan och undrar om du kan göra en video typ en dag i stället med Boppan eller så?♥:)

 • Melina

  Jag håller med Emma snälla kan du göra en video (En dag i stallet eller typ att du visar hur gården ser ut och så filmar du när du rider) och om du kan filma ida om hon vill

  • Ellioter<3

   Håller med er,asså jag gillar inte själv hästar men det är kul att som se, typ videon♥

 • Lisa

  Tävlar du något eller rider du bara på fritiden typ :)

  Min Modeblogg—-> http://www.lisaanilsson.devote.se

 • love larsson

  älskar hästar! vad gulliga dom är! ♥♥

 • Erika

  Vacker bild Lisa! <33 :)

 • Yamina (Yamman)

  Litar på
  inte ful
  så duktig med boppan
  alltid söt/snygg

  läs de första bokstäverna =Lisa
  Ps.du äger