Skum dröm

Drömde precis en konstig dröm. Det är såhär att vid nio idag ska jag vara på en loppmarknad på ödsmåls bygdegård o då drömde jag om det. Jag och Ida låg då i Idas rum o sedan vaknade jag och skrek
– nu får vi faktiskt gå upp!! Så stapplade jag iväg.
I drömmen hade vi 30 min tills vi skulle åka och varken Ida eller jag hade ätit eller gjort ordning oss. Men när jag hade stapplat iväg så såg jag på klockan att den bara var fem på morgonen. Så jag gick tillbaka och berättade för Ida… Nu ska jag sova.

20130803-050738.jpg

4 kommentarer

4 kommentarer på “Skum dröm”

 1. Nawras skriver:

  Verkligen skumt OwO

 2. love larsson skriver:

  Älskar dig!

 3. TheCrazyTeddybears skriver:

  Bilden. Skulle vara så sjukt AWESOME om man kunde göra så :’D

 4. Cassandra Lindblom skriver:

  Vet du vad?!
  En natt drömde jag att jag satt i skolan på lektion och se sa läraren att du skulle komma dit och jag blev jätte häpen, sen bärettade du om dig själv och sånt. Efter det åkte klassen&du till en strand och jag blev bra kompis med dig och du var jätte trevlig.
  Sen vaknade jag och förstod att jag int påriktit var vänn med dig och blev sur och mina föräldrar fattade int varför jag var surXD
  /en flickfrån finland som tycker du är fin❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *