Film

Vart i kyrkan på förmiddagen  men sedan har jag filmat ute för en ny video för min ”Back to school” serie ;) Så jasg ska börja redigera den strax. Men igår var vi och fotade på ett ställe för en sak vi ska försöka fixa idag, säger inte vad det är men ni märker det! Men på Tisdag ska vi till Klädkällaren o Bohus, har inte varit där men ska bli spännande!  Har ni varit där, kommentera hur det är isåfall!_DSC0113

9 kommentarer

9 kommentarer på “Film”

 1. mathilda skriver:

  jag har aldrig vart där men samtidigt bor jag i kina lol
  kolla gärna min blogg och lämna en kommentar
  mathilda.helander.net

 2. wilda skriver:

  har varit där min morfar och mormor bor ½ km dit från dom. Det är som mini Gekås billigt smink o.s.v mejla mig på vildagman@gmail.com för mer frågor

 3. Martina skriver:

  Har inte varit där men ville bara säga….så sjukt sjukt sjukt sjukt fin bild på dig.

 4. Hello my friend ♥ skriver:

  det finns fina grejer

 5. jävla lisibell skriver:

  snackar om näsan Asså det passar inte borde fixa det

 6. Nawras skriver:

  Lisa jag och och min 7 åriga lilla syster höll nästan på att gråta när vi tänkte på det här. Många vet att du bor i (jag säger inte) och det är ju hemskt! Någon kanske låtsas vara en liten ung elva årig tjej på kik och säger ”jag är ditt fan i din ålder” bla bla bla. Men egentligen är en gammal pedofil. Vet du hur hemskt det är? Vi är rädda om dig Lisa något kan hända dig! Det är så jävla hemskt! Fattar du vad gamla pedofiler vill? Små barn i våran ålder. vi är rädda om dig, gråter nästan :(

 7. Nawras skriver:

  Det är så jäkla synd att du inte kan fortsätta få post, men snälla Lisa håll din adress hemlig. vi är jätte oroliga över dig just nu… Kolla aldrig på främlingar och lyssna inte på gamla gubbar som hälsar på dig. Säg bara hej! Och backa lite bakåt. Vill inte göra dig skrämd men jag är fan skrämd!

 8. Julia♥ skriver:

  Sööööööööttttiiiiiis ♥

 9. Ida Juutilainen skriver:

  love you lisa önskar vi kunde träffas någgon gång lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *