Dålig start på dagen

Dagen startade kasst. Är riktigt upprörd, en video om det laddas upp!PicMonkey Collage

17 kommentarer

17 kommentarer på “Dålig start på dagen”

 1. Julia Lahtinen skriver:

  jey första kommentaren

 2. Julia Lahtinen skriver:

  Jag älskar dig din blogg,din vlogg och allt annat med dig diggar jag också

 3. mathilda skriver:

  du är så himmla bra snygg och gör skit bra videos
  love u
  ur strong & no one can break you apart
  you are gonna fight the hole day long
  to get what’s right
  LOVE U
  mathilda.helander.net

  1. Hello my friend ♥ skriver:

   Himla* u r/you’re/you are* whole* Fint skrivet annars! :D

 4. Elin Amanda Siffren skriver:

  Ta inte illaupp Lisa om headern. Jag förstår at due lite avis på Nellie, det är jag också! Det finns säkert flura hundra tusen som e avis på Nellie. Jag är också Avis på dig Lisa. Du har flera tuusen prenumeranter på din yt kanal och är elva år! ..Hallåå, det ärinte många det Lisa. När jag är deppad går jag in på din blogg och kanal och då ‘pling’ direkt på bättre humör! <3 Älskar dig Lisa! Fortsätt med det du gillar och gör! <3

 5. mathilda skriver:

  du är best lisa fortsät!!!!!
  mathilda.helander.net

 6. Rebecca skriver:

  Det handlar om nya headern eller hur…? Jag ber så hemskt mycket om ursäkt ifall du tog illa upp… Vill verkligen inte att du ska vara ledsen!
  P&K

 7. jemina skriver:

  lisa kan du titta på din nya design va jag kommenterade ? :)

  1. Rebecca skriver:

   Snälla Mats eller någon som kan datorer, kan man anmäla denna kommentar? Detta var det absolut det värsta jag någonsin läst!
   Och du som skrev den kan ta och, och, och… Någonting hemskt iallafall!

   1. Rebecca skriver:

    Den kommentar jag svarade på innehöll grova förolämpningar mot Lisa och till och med mordhot! Men personen som skrev kommentaren redigerade till ”Fint”. Ville bara förklara det…

 8. Linnea skriver:

  Va inte ledsen den är jätte snygg och man måste få inspiration nånstans!

 9. Ellinor skriver:

  Men det är ju inte bara hästen. Nellie skrev stort på sin blogg ”jag tycker att man ska ha en header som visar ens intressen. Därför har jag valt hästen och datorn. Sen tar du ju hela idén att man ska ha en header med sina intressen. Du har helt missuppfattat att de har med hästen och göra, de har med idén att göra. Inget hat för din header är jättefin :) men menade bara så du vet att det är inte hästen folk är arga över , utan idén .

 10. Julia♥ skriver:

  Hur sööt kan du va ientligen sötnos? ♥ puss <3

 11. Moa skriver:

  Jag tycker din header är jätte fin♥ Lyssna inte på dom som säger att du härmar!!♥ Du är bäst♥

 12. Elin.A skriver:

  Du är bäst
  Kolla gärna in min blogg
  Sminkmode.123minsida.se

 13. Ida Wensley skriver:

  du är bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *