Fan på loppisen

När jag var på loppisen på Ödsmåls Byggdegård kom det fram ett gulligt fan till mig, sötnos!250016_284147551687533_1946646112_n

 

13 kommentarer

13 kommentarer på “Fan på loppisen”

 1. Emma Olausson skriver:

  Hej Lisa jag undrar en sak hur gjorde du din blogg?

  1. mathilda skriver:

   med wordpress jag har också en blogg med wordpress
   blev inspirerad a lisa hon är best
   mathilda.helander.net

 2. mathilda skriver:

  jag skulle nästan ge alt för att kunna träffa dig men jag bor i kina
  kan du snälla kolla in på min blogg skulle betyda guld
  mathilda.helander.net
  jag tycker verkligen att du ska fortsätta du är best

 3. Alexandra skriver:

  Hej Lisa! Jag vet att du inte ger ut din adress, men i vilken stad bor du i?

 4. Julia♥ skriver:

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Lisa jag är ditt världens största fäääääääääääään ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Dem som säger att din heider eller hur man nu stavar det men i alla fall är den 7- grym <3 Ni är bara avis på den vackra lisa <3 Jag tittar på din blogg vore dag och natt , och varjie timme <3 är din största fään <3 Älskar dig och dina videos <3 Ni som skriver dum heter till lisa tänk efter innan ni säger nått för att lisa är en underbar person <3 PÅ din heider så ser man att du älskar mode,smink,hästar och massor av andra ! <3 Puss på dih hoppas du svara på detta mailet / Julia <3 Puss på dig♥ Älskar diig snälla svara på mailet <3

 5. matilda skriver:

  såg din header nu och tycker att den är superfin!!!!!!! den beskriver värkligen vem du är <3333 puss. du är såå sööööet också!!

  1. Julia♥ skriver:

   Håller me dig <3 Lisa är underbar !!!!♥♥

 6. Julia Lahtinen skriver:

  när tror du du ska laga en whatch in my school bag??? snälla svara

  1. Julia♥ skriver:

   Julia Lahtinen jag tror då hon pallar? o.O

 7. Andrea Modén skriver:

  Hej allra käraste Lisa!♥
  Jag har börjat att titta på din youtubekanal och blogg sen du typ började under namnet Misslisibell. Och jag verkligen älskar din blandning på bloggen och youtube och du är helt perfekt!
  Jag själv är ett år äldre än dig,och ett stort fan!
  Ibland kan jag gråta för att jag vill träffa dig,men vet att det inte är möjligt,för du kanske inte direkt vill bli vän med ett fan ☻
  Din header är sjukt sjukt sjukt snygg och är avis! ;)
  Du är en stark människa och jag tror att ingen någonsin kommer att lyckas att trycka ner dig,därför älskar jag dig så otroligt mycket! Vadå härma? Du har helt rätt! Man härmar ju ingen, man får ju bara inspiration!
  Vet att du kanske inte svarar på min kommentar,men jag hoppas iaf att du läser hela om du ser den förstås!♥
  Lisa: L-Love makeup
  i-inspirerar folk
  s-sötaste
  a-allas favorit
  Älskar dig-kommer alltid göra och alltid vara ett sjukt stort fan! Som sagt,blir mycket glad och tacksam om du vill svara på kommentaren,men överlycklig blir jag om du ens ser den! ☻♥
  Love Ya♥♥
  Om du ser min epost-adress så kan du väl svara mig via e-mail,men det går bra här i kommentarerna också! ♥♥

  1. Julia♥ skriver:

   Håller me dig asså ni som är taskiga mot lisa är helt dumma i huvet lisa har ett riktigt hjärta ett hjärta som är så äkta hjärta ♥ MEN NI SOM ÄR DUMMA HAR SVART ÄKLIGT HJÄRTA !!!! :( ASSÅ PÅ FB SÅ ÖVERDRIVER NI MED ATT LISA DET AA NI FATTAR PÅ FB FINNS DET EN SIDA SOM HETER : Vi som hatar misslissbell eller lisa kommer ej riktigt ihåg asså hur o mogna kan ni vara för fan? Lisa är en underbr person !!!!♥ Hoppas du läser det bästa Lisa <33 LOVE YOU ♥♥♥♥♥♥ SOM SAKT NI ÄR KORKADE SOM HATAR LISA JOHANSSON <33 i SÅÅ FALL FINNS DET INGEN BÄTTRE LISA ♥ Puss lisa hoppast du svara på min mail och Andrea's jag håller me henne jaja men Puss så länge♥♥♥

   1. Andrea Modén skriver:

    ♥♥

  2. Lisa skriver:

   Tack käraste du😘 Du Betyder jätte mycket❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *