25 kommentarer på “Sleeptime”

 1. Becka skriver:

  Klockren header Lisa, den är så dig! <3

 2. Julia Lahtinen skriver:

  awwww

 3. Alicia Lindström skriver:

  Varför har du härmat Nellie Berntssons header ? Inget hat bara undrar

 4. Hilda skriver:

  det har hon inte alls Alicia

 5. Guest skriver:

  Kan du

 6. Guest skriver:

  Kan du ha en hot peppar/chilli challenge video?

 7. Hej skriver:

  Awwww cute<3
  Kul om du kan ha en hot peppar/chilli challenge:)

 8. caisa_01 skriver:

  Saknar Lisa01j varje dag… Jag har kollat på dig sen lisa01j, lång tid xD Jag tycker du är så begåvad!! Ser står förändring medans du bytte kanal, åh vad jag älskar dina videos. Ta inte illa upp nu men jag är inget galet fan av dig men det är jag av dina videos. Så flera kommer nu skriva att jag på så sett är galen i dig. Fast jag gillar dig iallafall! Du gör ditt eget, bryr dig inte om Haters, ger inspiration och kommer fram från nånstans mitt i Sverige och gör succé!!! Det kallar jag att man kör sitt eget race. Vad är deg för skit snack??? Du hermar Nellie blah blah blah!! Så? Får två personer inte ha likadana tröjor?
  -Du hermar Nellie!!
  -Vrf hermar u Nellie?
  -Sluta köpa det som Nellie köper!!
  LÄGG NER…. Hahah, nu kommer jag få fett många Haters för den här kommentaren, är inte van vi det satt det blir nytt. Även om du kanske skulle få damp på mig nu så skriv inte det HÄR. Gör det i din dröm eller whatever men Lisa vill nog inte se mer hat, så skriv inga hat kommentarer, vänligen ^^
  http://www.casy.blogg.se

 9. Anonym skriver:

  Min hund sover också nu, vi var ute precis.

 10. Ellen Sötaste Järbrink skriver:

  Du är den finaste som finns tappar snart hoppet! Vill så gärna bli vän med dig❤ smsa mig på kik ellenpellen80

 11. Ellen Sötaste Järbrink skriver:

  Love you

 12. Nawras skriver:

  Diggar din header

 13. Snälla titta på min blogg!
  http://www.MrCrazy.blogg.se Så är ni allvarligt bäst

 14. Josefin Persson skriver:

  Jag kan inte kommentera på yt så det får bli här.
  Jag kollade på din video Back to school outfits, jag älskar videon och fick mycket inspiration av dig. Efter att jag tittat på videon så började jag t.ex. använda min kjol. Och alla kommentarer om att du härmades VAD VAR DET EGENTLIGEN??! Tänkte jag och tyckte att det var bra när du la upp videon om att du var upprörd.
  Strunta i vad alla säger, de är bara avundsjuka för att du är bäst :)

 15. Emilia Fredriksson skriver:

  Kan du lösa mitt mejl som jag skrev.

 16. Ronja skriver:

  Vad söt!

  leontinas.blogg.se

 17. elin skriver:

  vad heter dina mamma eller pappa skriv till min epost elinantonsson@live.com

  1. hamsternedit skriver:

   hennes mamma heter Maria i alla fall

 18. Linnea skriver:

  Liknar min Hund vivvi!

 19. Martina skriver:

  ååååå vad söt

 20. Alma Brobäck skriver:

  Awww sötnos

 21. Tova skriver:

  Nawii så söt!! Min hund var 10 cm på breden när vi fick han hihi

 22. my site skriver:

  I simply want to tell you that I am newbie to blogging and absolutely liked this web page. Very likely I’m want to bookmark your blog . You amazingly have beneficial articles and reviews. Thanks for sharing your web page.

 23. I am glad to read this post, it’s an impressive piece. I am always looking for quality posts and articles and this is what I found here, I hope you will be posting more in future.

 24. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *