• Becka

  Klockren header Lisa, den är så dig! <3

 • Julia Lahtinen

  awwww

 • Alicia Lindström

  Varför har du härmat Nellie Berntssons header ? Inget hat bara undrar

 • Hilda

  det har hon inte alls Alicia

 • Guest

  Kan du

 • Guest

  Kan du ha en hot peppar/chilli challenge video?

 • Hej

  Awwww cute<3
  Kul om du kan ha en hot peppar/chilli challenge:)

 • caisa_01

  Saknar Lisa01j varje dag… Jag har kollat på dig sen lisa01j, lång tid xD Jag tycker du är så begåvad!! Ser står förändring medans du bytte kanal, åh vad jag älskar dina videos. Ta inte illa upp nu men jag är inget galet fan av dig men det är jag av dina videos. Så flera kommer nu skriva att jag på så sett är galen i dig. Fast jag gillar dig iallafall! Du gör ditt eget, bryr dig inte om Haters, ger inspiration och kommer fram från nånstans mitt i Sverige och gör succé!!! Det kallar jag att man kör sitt eget race. Vad är deg för skit snack??? Du hermar Nellie blah blah blah!! Så? Får två personer inte ha likadana tröjor?
  -Du hermar Nellie!!
  -Vrf hermar u Nellie?
  -Sluta köpa det som Nellie köper!!
  LÄGG NER…. Hahah, nu kommer jag få fett många Haters för den här kommentaren, är inte van vi det satt det blir nytt. Även om du kanske skulle få damp på mig nu så skriv inte det HÄR. Gör det i din dröm eller whatever men Lisa vill nog inte se mer hat, så skriv inga hat kommentarer, vänligen ^^
  http://www.casy.blogg.se

 • Anonym

  Min hund sover också nu, vi var ute precis.

 • Ellen Sötaste Järbrink

  Du är den finaste som finns tappar snart hoppet! Vill så gärna bli vän med dig❤ smsa mig på kik ellenpellen80

 • Ellen Sötaste Järbrink

  Love you

 • Nawras

  Diggar din header

 • http://MrCrazy.blogg.se/ MrCrazy.blogg.se

  Snälla titta på min blogg!
  http://www.MrCrazy.blogg.se Så är ni allvarligt bäst

 • Josefin Persson

  Jag kan inte kommentera på yt så det får bli här.
  Jag kollade på din video Back to school outfits, jag älskar videon och fick mycket inspiration av dig. Efter att jag tittat på videon så började jag t.ex. använda min kjol. Och alla kommentarer om att du härmades VAD VAR DET EGENTLIGEN??! Tänkte jag och tyckte att det var bra när du la upp videon om att du var upprörd.
  Strunta i vad alla säger, de är bara avundsjuka för att du är bäst :)

 • Emilia Fredriksson

  Kan du lösa mitt mejl som jag skrev.

 • Ronja

  Vad söt!

  leontinas.blogg.se

 • elin

  vad heter dina mamma eller pappa skriv till min epost elinantonsson@live.com

  • hamsternedit

   hennes mamma heter Maria i alla fall

 • Linnea

  Liknar min Hund vivvi!

 • Martina

  ååååå vad söt

 • Alma Brobäck

  Awww sötnos

 • Tova

  Nawii så söt!! Min hund var 10 cm på breden när vi fick han hihi