borta hela dagen!

Jag, mamma och Ida har varit borta hela dagen i Kungälv typ. Vi var på affärerna Klädkällaren, Ica Maxi, tre hästar och City Gross. Så jag håller på att redigera en stor haul på det! Det har iaf varit en jätte rolig dag, riktigt kul att hänga med mamma och Ida haha. Träffade lite fans, älskar er♥_DSC0325Denna bilden togs i Februari när jag hade tonat mitt hår brunt!

11 kommentarer

11 kommentarer på “borta hela dagen!”

 1. lelle skriver:

  vad kul det låter
  jag skulle också vilja göra det med min mamma jag vill inte med min syra för hon är mindre och orkar inte med det men jag skulle vilja göra det

 2. Elin skriver:

  Åhh det verkar jätte kul!! Jag vill också

 3. Felicia Lundin skriver:

  Lisa jag såg att nu hade ett hjul till hamstrarna

 4. Felicia Lundin skriver:

  Dom kan bryta ryggen i en sånt hjul köp ett te-fat istället :) min hamster gick inte på 2 dagar så jag köpte ett te-fat Kram

 5. Hello my friend ♥ skriver:

  jag bor bredvid city gross heheh

 6. Rebecca skriver:

  Vi älskar dig också, Lisa! <3

 7. Cappe Karlsson skriver:

  Kan du göra en video di fick av dina fans? ❤ / största fan. ❤

  1. Cappe Karlsson skriver:

   Min systr skrev det!..

   1. Hello my friend ♥ skriver:

    Meen du kollar Lisas blogg.. Gött.

 8. claraa skriver:

  hej lisa, om du skulle kunna maila mig så skulle jag bli jätte glad jag har ett par frågor/andra saker jag skulle vilja maila med dig om<3<3<3<3<3 jag skulle vara tacksam om du gjorde det kramar Clara Falk ditt största fan typ!!!!! min mailadress är: clarafalk@hotmail.se snälla lisa skulle betyda såå mycket<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 puss puss<3<3<3 lisa jag älskar dig<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *