Varmt, trött..

Idag när vi red var det VARMT! Men det gick bra, nu är jag väldigt trött och hungrig så jag ska gå och äta. Har ni gjort nått spännande idag, tell me!

Men på lördag kommer kanske Julia till mig, vi har inte träffats på år och dar, synd.. Och Boppan ska även skos då kl 12 så då hänger hon med och hälsar på Heli. Julia var ju skötare på Heli förut.

_DSC2094

15 kommentarer

15 kommentarer på “Varmt, trött..”

 1. Julia Lahtinen skriver:

  Jag ska börja skolan imorgån

 2. Linnéa Johnsson skriver:

  Jag har varit med en kompis och är just nu påväg till min faster för jag ska till ullared imorgon med henne. Synd att det inte blev när du var där :( älskar dig jättemycket lisa

 3. Hej pa dig skriver:

  Roligt :)

 4. MisslisibellPics skriver:

  Hej Lisa ! ♥
  Vill bara säga att jag älskar dig så mycket,När jag ser dina videos vill jag bara krama dig,och en av mina största drömmar är att ta kort med dig o träffa dig,Om jag fick ett kort på dig och mig så skulle jag rama in det o ha vid sängen :*♥ Gillar dig sååå myckeet,Utan dig hade jag aldrig haft en förebild,Vill träffa dig !! ♥ Men kommer nog aldrig hända,gillar dig så himla mycket så att jag till och med har en fanpage på instagram som heter ; MisslisibellPics, Jag vet att du ej skulle följa någon mer fanpage,men skulle börja gråta om jag såg att du följde mig, Älskar dig så mycket ):♥ Är ditt största faaan, ALWAYS A LISIBELL ♥

 5. Sabina Johansson skriver:

  Lisa snälla kan du svara mig, snälla?<3
  Det var jag som vinka till dig<3

 6. caisa_01 skriver:

  Ja, vad har jag gjort idag? Jag har haft sovmorgon, härlig frukost med härligt väder. Varit med Sofia och Victoria och sen åkte vi till Stallet för att ha ridlektion, vi red ut också❤ Vill du snacka häst snack med mig??❤ Kika- Smile_Caisa

 7. Tova skriver:

  hej! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA gör en ”what’s in my school bag”!!!!!! Snälla!

 8. julia skriver:

  juliagavefalks.blogg.se

 9. Ronja skriver:

  Roligt!

  leontinas.blogg.se

 10. sofia skriver:

  Har typ vatt med min kille hela dagen & sätt på videos av diig :** älskarey sjukt mkt liiiisa <33

 11. nallen skriver:

  Har varit med min kompis och badat. Efter det så gick vi till fotbollen. Nu kom jag precis hem från att vara boll,lisa

 12. Elin skriver:

  Vad kul!! Jag har inte gjort något speciellt ..

 13. Anonym skriver:

  Jag har hittat en ny serie som jag har tittat på hela dagen (jag är på del 9 och varje del är 40-60 minuter lång) den är läskig men jätte spännande och jag känner mig tvungen att se mer! Men jag har ont i ögonen nu så imorgon kommer jag inte sitta vid datorn alls, typ… :P

 14. Julia Johansson skriver:

  jag är på ridläger med min haflinger Nova SKIIIIT KUL!♥

 15. Clara bergenlöv skriver:

  Hej! Kolla gärna in min blogg och släng gärna in en kommentar! ;-) Min blogg: clarabergenlov.devote.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *