Beskylld

Hej!

Folk beskyller mig för att jag härmar andra. Först headern, sedan en video och nu ännu en video. Nu vill jag ta upp detta en gång för alla! Sedan ska jag inte svara på några beskyllningar mer, det är bara patetiskt. Jag får väldigt mycket inspiration av andra, speciellt Amirikanska tjejer och då samlar jag ihop lite tips och gör en egen video av det. Är det något problem med det?? Precis som många andra får inspitation utav mig. Se så många som heter någonting med miss och bell sedan jag började med yt & blogg (t.ex. misswilmabell eller missklarabell, osv.). Och många lägger upp sminkningar som jag också gjort, köper produkter jag tipsat. Jag tycker det är hur kul som helst, det är inte härmning. Det är inspiration! I fallet med beskyllningar med pluggtipsen så fick jag inspiration av en amerikansk tjej som heter macbby11 på yt. Liknar den väldigt mycket Claras video, så har Clara förmodligen också fått inspiration utav någon, hon är inte den enda som har gjort en video med pluggtips på yt! Och om headern igen, jag blev beskylld för att jag härmade Nellie B’s header. Gör en enkel sökning på google på ”header häst” så ser ni hur många som har en header med sin häst, Nellie är allstå inte den ända bloggare med en häst på sin header så hur skulle jag kunna härma henne då?? Skulle jag då inte få använda vår häst i min header för att Nellie har det?

Det handlar då om att få inspiration av andra lika väl som andra får inspiration utan mig.

Så jag tänker fortsätta med det jag tycker är roligt: blogga och göra videos! Jag tvingar ingen att kolla på mina videos. Alla framtida beskyllningar kommer ignoreras.

xoxo Lisa

20130712-203212.jpg

 

1 343 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *