Svar på frågorna Del 2

kan inte du filma en vanlig dag i stallet? Jag vet inte om jag får filma så mkt i stallet för ägaren av stallet

Vad kommer du använda för smink i skolan nu i sexan? Jag kommer göra en video där jag visar vad jag sminkar mig med vardagligen lite med in i sexan, typ en/två veckor in.

iPad eller iPhone?

Cubus eller KappAhl?

Vad dricker du mest på sommaren förutom vatten? Saft, läsk

Vad gör du mest på sommaren? Är med kompisar, filmar, bloggar mm

Kommer du att åka till Ullared nästa sommar? Tror det ;)

Längtar du till vintern? nja..lite

Hur ofta är du med Karro och Matilda? Ganska ofta

Har du någon pool? neh

Hur länge har du haft din iPhone? 1 år typ

Hur gammal är Fredd? snart 1 år

ur ofta rider du Boppan? Jag och Ida rider varannan dag. Jag ena dagen, sedan hon, jag, hon osv

Hur många schabrak har Boppan? många!!

Hur många speglar finns det i ditt rum? Tre vad jag ser

Hur full är din fanpost låda? Proppfull

Har du badat i en swimmingpool någon gång? Ja

Studsmatta eller pool?

Kan du göra en vardaglig sminkning för skolan? kolla länken

Kollar du på pretty little liars? nepp

Kan du göra fler ootd? jag gör så ofta jag kan :)

Tack för ALLA frågor! Detta var då sista delen och det var jätte kul att svara på dom. Så nu behöver ni inte fråga mer frågor på det inlägget där jag bad er om det♥

_DSC2028

29 kommentarer

29 kommentarer på “Svar på frågorna Del 2”

 1. Elin Lind skriver:

  Du svarade aldrig på min fråga :(

 2. AmandaJ skriver:

  lisa, här är ett tv program du kommer gilla. , det heter ponnyakuten och går på svt. http://www.svtplay.se/ponnyakuten du kan se programmet i datorn om du vill. det handlar om några som går på ridskola och vill lära sig rida och dom får hjälp av ridlärare. tror du skulle älska det!

  1. Lisa skriver:

   Nej, dom flesta vill inte lära sig och rida. dom har problem med sina ponnysar/hästar. T.ex kan inte lasta in hästen, typ ifall man rider gymkhana så kanske hästen är rädd för något material eller om man rider fält tävlan och hästen är rädd för vatten. I senaste programmet var det ju en häst som drog i väg när tjejen(ägaren) ledde han/hon. Man LÄR sig inte rida där, det är inte för nybörjare som inte äns har ridit nån gång nästan, det kan vara att man åkt av och gjort illa sig allvarligt och är rädd men man älskar att rida.

   Hahaha, nu vart det långt men ville bara säga att det inte är som en ridskola på det sättet, vad tror ni det heter ponnyAKUTEN för? Liksom No Hate. Ville bara säga det så alla fattar :)

 3. mathilda skriver:

  tack at du svarade på min fråga
  thanks
  mathilda.helander.net

 4. caisa_01 skriver:

  Du svara aldrig på min fråga, det gjorde du inte när du hade frågestund senast.. :( gör jag nått fel?

 5. Alva skriver:

  Du svarade aldrig på mina frågor :(

 6. Elliesweetheart Johansson skriver:

  du svararde inte på mina frågor varför ?? Snälla kommentera måste få veta varför :)

 7. jehonadibeber skriver:

  du svarade inte på mina frågor varför det är orättvist det är bättre om du svarar på alla frågorna i en eller 2 videos än att bara ta någras det .gjorde jag något fel eller

 8. Sabin skriver:

  Du svarade aldrig på mig fråga :(

 9. Sabin skriver:

  Snälla gör en video och svara på den här frågan:
  Ring mig på 0739261010 snälla jag vill prata med dig! De skulle betyda allt om du gjorde de!! Kan du snälla?

  1. Alva skriver:

   GE INTE UT DITT NUMMER PÅ INTERNET!!!

 10. Ängla marcusdotter skriver:

  du svarde aldrig på min fråga

  1. anonym skriver:

   samma här :(

 11. Guest skriver:

  http://wilmasbeauty.devote.se/

  checka gärna min blogg :)

 12. Anonym skriver:

  http://wilmasbeauty.devote.se/¨

  Checka gärna min blogg :)

 13. noura skriver:

  hur fixar du en blogg

 14. julia skriver:

  juliagavefalks.blogg.se

 15. Gunhild engström skriver:

  hej lisa jag frågade hur man sickar brev till dig eller du fattar och kan du typ göra en video om att du säger vad du har för adress eller så
  PUSS och KRAM ett STORT fan

 16. Vanessa Lander Saffour skriver:

  Hur mycket kostade locktången du visade i en haul? Den kommer ifrån citygross och den har ingen sån knippsgrej! ❤

 17. E:etts Nellie ♥ skriver:

  mycket missnöjd att du inte svarade på min fråga, förstår dej samtidigt.. menmen…

 18. samuel skriver:

  vad heter du på Skype :D

 19. sara skriver:

  Hej,jag gillar dina videos och din Youtubekanal. Använder du hårspray??? Hårinpakning?

 20. sara skriver:

  Coola kläder

 21. Alledijana skriver:

  Hej misslisbell kan jag få ditt nummer du är jätte fin snälla kan jag få ditt nummer

  1. Alledijana skriver:

   Hej alla

 22. Miranda skriver:

  Det är nog inte så bra att lägga ut sitt nr på nätet alla kan se det även om de inte är med i bloggen
  Tänk på det tills näste gång
  Du kanske ska byta nr Sabin

 23. I simply want to mention I’m newbie to blogs and absolutely liked your blog site. More than likely I’m want to bookmark your blog post . You surely have excellent well written articles. Thanks a bunch for sharing with us your web page.

 24. Possessing read this I thought it had been quite beneficial. I value you taking time and work to put this article together. I when once again locate myself paying method to significantly time both reading and commenting. But so what, it was nonetheless worth it!

 25. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *