godmorgon

Godmorgon! KL 11 kommer Julia hit, vid 12 åker vi till Boppan eftersom hon ska skos och Julia ska få träffa Heli igen, hon var skötare på henne för länge sedan, men sedan efter hon är skodd så åker vi hem igen :) Vi ska hitta på mycket roliga saker! Vad ska ni göra idag??

IMG_0603

16 kommentarer
 • misslisibellfanpage1

  Hej! Min fanpage har inaktiverats

 • Ronja

  Vad roligt. Jag ska till mina kusiner idag!

  leontinas.blogg.se

 • love ♥

  Hej kul det lät jag ska åka och tida vi sex men annars så ska jag inte göra så mycket

 • jassi

  jag ska göra mig i ordning för vi åker till Turkiet imorgon

 • Emma Andersson

  Hej!!

 • Emma Andersson

  Min kompis kom hem från semester igårkväll så jag ska antagligen ringa till henne och så kanske vi tar en glass eller något

 • Stina

  Jag repar för en turné Emil i lönneberga vi ska turnera i hela södra Sverige ! :)

 • Rebbe

  Jag ska va med mina kompisar, som bor i gladö och dom har egen brygga och pool. Så vi ska bada och va med deras hundar!! (gladö ligger i Huddinge)

 • Gunhild engström

  jag ska vara med en kompis och vi ska bada i hennes underbara pool om de inte regnar förstås

 • Julia Lahtinen

  Jag ska vara på ett kalas som är på villan så vi ska simma

 • Julia

  Jag ska åka in till stan & shoppa :3 ♥

 • Guest

  Jag ska va med min kompis ella och gå på fest men innan ska vi bada i en sjö nära henne sen ska vi sova över efter festen♥

 • Hanna Karlsson

  Jag kom precis hem ifrån ett ställe som heter Sörtorpa för att det är Sörtorpadagen idag! För er som inte vet vad det är så är det en dag som är varje år där man kan komma ditt till Sörtorpa och så är det massor av olika aktiviteter och lotterier det är jätte roligt där jag stog i bollkastningen i år man måste inte vara med och stå i lotterier eller olika aktiviteter om man inte vill det är bara frivilliga som gör det!

 • Jessica Bohlin

  Ska fylla år för jag fyller år i dag

 • Ida Lundin

  Jag har varit i Köpenhamn. Jag var också inne på Louis vuitton! Det var grymt dyrt! En väska kostade 18500 danska kronor! ❤❤❤❤❤❤

 • ellen

  söt du är lisa <33