Mys

Sitter och är precis duschad och klar. Det åskar och mullrar och regn på det, det är ändå lite mysigt när man hör regnet!

20130810-181949.jpg

12 kommentarer

12 kommentarer på “Mys”

 1. Elliesweetheart Johansson skriver:

  jag är ett stort fan av dig / Lisa-Marie Ps det är min lilla syster hon är 8 år :)

 2. Johanna skriver:

  Samma här är ensam hemma

 3. Ronja skriver:

  Tycker det är jättemysigt att höra regn :)

  leontinas.blogg.se

 4. Nawras skriver:

  Taskig du är Lisa, du har kopierat en tjejs blogg när hon skrev hiss och diss och du kopierade hennes hissar och dissar rakt av! Lisa du är så taskig! :( Gillar verkligen inte dig längre du kopierar av andra bloggare och har gjort det ett antal gånger nu. Helt sjukt…

 5. Nail art design skriver:

  DEN HEADERN DU HAR DEN ÄR SÅ JÄKLA KLOCKREN!!!!:)

 6. Emmy Lindgren skriver:

  Jag var ute och sprang när det pajade och öste ner! Inte så kul.

 7. I just want to say I am new to blogging and site-building and certainly enjoyed you’re web page. Probably I’m likely to bookmark your blog . You definitely have really good article content. Thanks a lot for revealing your blog site.

 8. This website is often a walk-through its the details you desired about this and didn’t know who to inquire about. Glimpse here, and you’ll absolutely discover it.

 9. I’m impressed, I must say. Genuinely rarely will i encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you’ve got hit the nail about the head. Your thought is outstanding; the problem is something too little folks are speaking intelligently about. I am happy that we found this inside my search for some thing regarding this.

 10. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *