Tjenare alla bloggisläsare

Dagen har varit så att jag har kämpat med en video som nu laddas upp, är ni taggade för ännu en video? Men den blev jag iaf väldigt nöjd över! Fick hem en t-shirt för några dagar sedan och har på mig den idag, älskar den! Ni som undrar vart jag köpte den så är den ifrån ebay.com. Men jag har inte gjort så mycket mer, eller skypat med Julia lite. Inte så speciellt kanske?

Vad har ni gjort?! nyfiken.se haha

pizap.com13762369748491

38 kommentarer

38 kommentarer på “Tjenare alla bloggisläsare”

 1. Viktoria skriver:

  Jag har tittat på din blogg och på din youtube kanal typ hela dagen, sen så har jag spelat lite gthotel, starstable och lif!

  1. Sandra Sundgren skriver:

   Adda mig på gthotel Realx33 heter jag:)

   1. Viktoria skriver:

    Jag heter Viola333

 2. Hanna Korsgren skriver:

  Hej! Älskar dig Lisa

 3. Sara skriver:

  Jag har varit och spelat fotbolls match vi van med 2-1. kolla min blogg : https://saraloveblog.wordpress.com/

 4. Zide skriver:

  Kom hem från min sommarstuga och funderar över min outfit till skolan, den börjar redan i morgon :O

 5. Linnéa Johnsson skriver:

  Mobil och film xD. Nolife. Men nu är jag på G till en kompis och ska sova där

 6. nallen skriver:

  Har spelat fotbolls match

 7. Emilia Fredriksson skriver:

  Emiliamatildas.blogg.se

 8. Emma Andersson skriver:

  Hejj Lisa!!
  Jag har spelat match idag!! Men bi förlorade :(

  Längtar efter att se videon!!

 9. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Heej Lisa . <3 . Jag har inte gjort så mycket haha mest chillat :)

 10. Boknörden skriver:

  Jag har läst en ny bok, som kom förra veckan. Chillat, kan man säga.

 11. Amy skriver:

  Har tvättat kläder men inte så mkt mer,längtar till videon<3 Du är sjukt fin! :*

 12. Guest skriver:

  sjukt fin Lisa checka gärna min blogg http://hannaaaottosson.blogg.se/?tmp=191928

 13. Rebecca skriver:

  Varit uppe i Ödsmål en kortis. Fiskat pyttelite och öst båten.

 14. Mackenzie skriver:

  Hej Lisa! Jag värkligen ÄLSKAR din back to school serie! Du är bäst på att blogga och på att youtuba! <3

 15. Amanda skriver:

  Asså på den nya videon så härmar elr ska man säga får ”inspiration” av cutegirlshairstyles med frisyrerna och du härmar macbarbie07 med Rosetterna !!! Förlåt om jag låter som en hater men jag e inte ! Men asså du kan ju åtminstone nämna namnen på folk som du får inspiration från för jag känner Brooklyn från cutegirlshairstyles och de får inte inspiration av nån.De hittar på sina egna frisyrer! Och när du inte nämner personerna som du får inspiration från så verkar det som om du härmar! Jag tycker t.o.m det! Det e kanske därför alla säger att du härmar. Så snälla strunta inte i denna kommentar! Jag gillar dig Lisa! Jag är ingen hater!

  1. Jonnaaaa skriver:

   Visst att du känner brooklyn…

   1. Amanda skriver:

    Jonnaaaa jag försöker inte skryta men ja jag känner henne och tro inte om du inte vill okej?!

 16. Emma skriver:

  Jag har cyklat upp till stallet & tagit hand om pållen & lagt om hans sår, 3 veckor kvar nu… :(

 17. xandra004 skriver:

  Har nyss brutit benet har helbens gips :( Kommer ha det i sex veckor sitter i rullstolen med upphöjt ben och kollar på din blogg :)

 18. Nawras skriver:

  Blivit besviken på att du blockerade min andra inloggning. Försökt kommentera förlåt, försökt kontakta dig på kik men du har sett men ignorerat. Blivit besviken på att du gjorde det och blockerade dig istället så jag håller mig borta från att ge dig massa chanser hela tiden.

 19. Nawras skriver:

  Om du ser detta, Jag ber om ursäkt. Alltså det var verkligen inte hat jag blev bara SÅÅ himla ledsen som såg upp dig till dig så himla mycket och sen fick höra att det inte direkt var dina egna ideer. Jag blev upprörd och började kommentera massa kommentarer om hur ledsen jag var, jag blev verkligen förkrossad. Jag var ett stort fan och sen tappades all min respekt för dig. Förlåt!!!

 20. Nawras skriver:

  GladaBloggen.bloggplatsen.se

 21. Sidal skriver:

  Lisa har du en blogg med julia detta är viktigt för vill inte titta på en fejk blogg på dig så snälla svara om det är en riktig:) och har du en privat instagram också? Snälla svara vill gärna veta:(

  1. Nawras skriver:

   Nej hon har inte en privat Instagram vad jag vet. Hon heter RealMisslisibell där. Men det med bloggen i don’t know. Ifall Lisa inte svarar så finns jag hahahaha ^w^

   1. Lina Palm skriver:

    hon har en egen priva instagram den heter misslisibellprivat

    1. Nawras skriver:

     Bara för de hon känner??

     1. Lina Palm skriver:

      nej jag följer henne gå in och läs hennes profil hon säger ja till ungefär varannan förfrågning

     2. Nawras skriver:

      ja! :)

 22. Josefin skriver:

  Är Bessie din hund? Såg nämligen en video med honom och har läst inlägg där du har nämnt honom osv. :)
  Tacksam för svar!

  1. Lina Palm skriver:

   det är ingrids hund om jag inte minns fel

   1. Josefin skriver:

    Okej! ^^

 23. Lina Palm skriver:

  jag hjälpte pappa och min lille bror att skruva i en bil sen plockade jag bär med pappa i skogen…..

 24. pernilla skriver:

  vart har du köpt superman tröjan och vad kostade den?? tacksam för svar

 25. matilda skriver:

  kan du snälla snälla hjälpa mig och min kompis med våran kanal det skulle va så jäkla snällt

 26. majsen skriver:

  hej Lisa kan du kolla in min youtube kanal den heter majsen .b

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *