Avskedsfest

Nu drar jag och Ida på avskedsfest för embla. Hon ska börja på Naturbruks gymnasium som ligger i Dingle och där bor man under tre år. Embla kommer ta hand om en häst under de tre åren. Hon var skörare på Kron men måste lämna honom nu, Ida kommer rida honom när hon kan :) men nu ska vi på avskedsfest och äta tårta! Sedan ska jag rida med Embla en sista gång på länge och Ida ska ta bilder på henne och Kron!

20130812-114745.jpg

20130812-114750.jpg

5 kommentarer
 • Zide

  Jätte söt häst! <3 Kolla min blogg ;D zides.blogg.se

 • josefine

  vad e kron? snälla svara på det lisa♥

  • Embla

   Kron är en Nordsvenskbrukshäst :)

   • Hästtjej!

    Det heter Nordsvensk Arbetshäst.. Haha, du är inte Embla.. det fattar väl vem som helst! No hate :)

 • mimpim

  vem är det på kron?