Stress dag!

Stressar runt lite Haha. Jag håller på att fixa två giveaways, en ska upp snart och en ska redigeras. Taggade för giveaways?!

Jag ska försöka få mycker gjort idag. Ska göra videos, börjar på tisdag den 20 så jag vill få upp mina back to school videos :)

giveaway-graphic2

15 kommentarer

15 kommentarer på “Stress dag!”

 1. Linnealinnis skriver:

  Lisaaa Du borde verkligen ha mittbena!! Du är såå fin och snygg i det! Du ser äldre och mognare ut i mittbena :) hoppas du fortsätter Ha det för när man haft det i några dagar så lägger sig benan bättre så det ser finare ut. Håret liksom anpassar sig för mittbena efter några dar. SNÄLLA HA MITTBENA!
  Puss och kram
  Linnea

 2. Boknörden skriver:

  Jag får inte vara med i giwaways, för mina föräldrar! Så jag önskar alla som är med ”Lycka till”! :)))))))

 3. Ronja skriver:

  Yey!

  leontinas.blogg.se

 4. Anonym skriver:

  Ska du göra en back to school serie ? :)

 5. ellenbrappi skriver:

  Jag är med i båda giveawayarna men har inte gillat deras fbsida har inte instagram.. Menjag har gillat alla dina videos, tog flera veckor.. Men jag älskar dig vad som en händer!

 6. Nikis ForeverLasniator skriver:

  Hej Lisa! Gör du själv bilderna till dina Giveawayes? I såfall med vilket program?

 7. Guest skriver:

  Hej Lisa
  Jag vill gärna vara med i din giveway men jag har inte youtube kan jag göra på nått annat sätt?

 8. Elin skriver:

  Hej Lisa
  Jag tycker du är jättebra
  Och du inte ska lyssna på alla dumma kommentarer du får.Du är jättebra med det du gör och jag har fått jätte bra tips av dig.Du gjorde så jag börja sminka mig och jag älskar det.Alla som inte gillar dig borde inte skriva kommentarer…
  Tack för all hjälp du gett mig

 9. Elin skriver:

  Hej Lisa
  Jag har inte youtube
  Men en fråga kan man vara med i din giveway utan att ha youtube???

 10. Mysan skriver:

  Jag undra var du har köpt godis pennan och överstryks pennorna som ser ut som lepp stift ?:)

 11. Anna skriver:

  Jag vet inte hur jag ska kunna skicka grejer till dig.. Grejer = typ Iphone skal MVH /ANNA!<33

 12. Anna skriver:

  LOOOOVVVEEEEE YYYYOOOOUUU!!!!<<<<333333333

 13. godisdrottningen skriver:

  Hej Lisa! jag vill vara med i din back to schooö giveaway, men har inget youtube konto, så jag undra om jag kunde få vara med så här istället? tack för svar! ps. Jag älskar dina hyllor med nagellack!

 14. ellenbrappi skriver:

  Hejhej jag är med i båda giveawayarna men har inte Facebook eller instagram men jag älskar dig av allt i mitt hjärta och gillar dina videos flera gånger och jah älskar dig så mycket så det inte går att beskriva <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *