Världens gladaste!

Vem bryr sig att det åskar o att jag inte kan filma o lägga upp video för jag är världens gladaste! Nytt projekt med Ji…….. i Oktober! :D

20130813-143248.jpg

15 kommentarer
 • ellenbrappi

  Hej sötnos, jag är med i din elf giveaway men har inte fb eller instagram men jag prenumererar på dig och har gått egenom ALLA dina videos och gillat och sett dom så snälla underbara Lisa låt mig va med i giveawayen (stav) jag har aldrig vunnit en giveaway eeller varit med, men snälla ge mig en chans? Jag har inga basprodukter eller ögonskugga
  jag har bara en mascara och ett läppglans. Jag skulle bli sjukt tacksam för svar.

  • Viktoria

   Om dina föräldrar har det så kan du ju fråga de om de kan gilla på deras fb, fast jag vet ej om man får öra så men jag brukar göra så. Kram

 • vian

  jiva media???

 • Rebecca

  Jiva Media??!?!?! Så sjukt kul!!!! Grattis sötnos! <3

 • Guest

  Sjuukt Kuul!! Grattis!! du e bäst <33

 • Viktoria

  Jiva Media?????!!!!!!!!!!!!!!! :)::):):)):):)

 • Elin

  Grattis

 • http://alexandrastips.blogspot

  GRATTIS LISA! vad kul! hoppas att vi får veta det snart då! läs gärna min blogg där jag skriver om kärlek och tipsar och sånt!

 • Felicia Lansman

  Hej Lisa! Kan du säga det här i en video: jag vill att många går in på min blogg felleforever.bloggplatsen.se och det skulle vara en dröm om du skulle gå in och titta på den! Kan du Kika mig din adress? Kik: Felicia.lansman ❤❤❤

 • Ronja

  Vad kul!

  leontinas.blogg.se

 • alice

  hej lisa kan du svara på dessa frågor
  1.kan du visa din cykel
  2.cyklar du med hjälm
  ps. du är superfin

 • Matilda Andersson Månsson

  JIva media? OMG grattis!!!

 • Alma Assra

  Man såg dig på hemsidan! GRATTIS! Proud on you guuuurl! :’D<33

 • Ellen

  kan du visa hur du gör den där sminkningen du har på dig???!!! :)<3

 • Thank You Nicki ♡

  Älskar du victoria secret & vill ha deras body mister? Då tycker jag att du ska vara med på denna tävling som är gratis! Kanske du vinner.. http://nickimdaily.blogg.se/2013/august/tavling-victoria-secret-produkter.html#comment