Tipsar sminkborttagning

Om ni vill ha en bra sminkborttagning så ska ni köpa denna från garnier, den tar bort allt i sin väg. Både vattenfast smink och icke vattenfast smink. Den kostar runt 39 kr på Ica! Så den tipsar jag starkt, använder den själv och är jätte nöjd med den. Jag har några vattenfasta mascaror som är lite kluriga att få bort men med denna borttagningen så går det bort jätte bra!DSC_0434

14 kommentarer

14 kommentarer på “Tipsar sminkborttagning”

 1. emma skriver:

  Jag har tips på videos som skulle va kul att se :)
  Sister tag med ida
  Follow me around när du ska göra nåt
  Första skoldagen sminkning, outfit osv
  Morgon + kvälls rutin när de är skola
  frågestund svara i video
  House tour
  room tour
  outfit videos tex gör en video varje dag 1 vecka på olika outfits sen klipp ihop med musik osv :)
  tränings rutin
  hehe kanska många men bara lite tips om du skulle få slut på inspiration :)

 2. Sanna skriver:

  Hejsan! Jag har en fråga, du måste inte göra den om du inte vill, men det skulle vara kul att se dem :) Men i alla fall så undrar jag om du kan göra en kvällsrutin och en morgonrutin till skolan? Jag älskar verkligen din blogg och youtube kanal! :D <3

 3. Alven skriver:

  Jag älskar din blogg yt kanal!!!! jag har oxå dn sminkbortagningen!!!! Den är jätte bra<3<3 Du kan kolla in på min blogg; alvaanna.blogg.se (kommentera på ett av mina inlägg så jag vet om du kollat in den)<3 Älskar dig och din blogg, även om jag är äldre, jag går i 7:an men jag ser ändå upp till dig!!!!<3<3<3<3<3 Love ya' <3<3<3<3 Puss från mig // Alva<3<3<3<3

 4. Elin.A skriver:

  Tack för tipset

 5. http://alexandrastips.blogspot skriver:

  finns den någon annan stans en ica?

 6. Ronja skriver:

  Tack för tipset!
  Jag har själv en make-up borttagning från Nivea, och den är jättebra men det här kanske är bättre? :)

  leontinas.blogg.se

 7. Elin.A skriver:

  kolla gärna in min blogg
  Sminkmode.123minsida.se

 8. anna skriver:

  hej ja har bruna ögon o ganska brun hud vilka ögonskuggor passar mig då snälla svara:) btw är du en duktig smiktjej!

  1. Kajsa skriver:

   Hej Anna! Jag tror att svart eyeliner och guldig ögonskugga skulle vara jättefint på dej! Samt starka färger som exempelvis stark rosa och stark blå:) Om du vill köra på en lite mer naturlig look så tror jag att det skulle vara fint om du la silvrig ögonskugga på hela ögon locket och la en lite champagne färgad färg på yttre ögonlocket. Jag vet att det inte var från mig du ville ha tipsen, men hoppas att jag blev till lite hjälp…. Kram

  2. Pandis skriver:

   haha, lol.

   Jag har också gröna ögon :)

 9. Star Bell skriver:

  Du är bäst Lisa!

 10. Anna skriver:

  Tack för tippset / Mycket stort fan

 11. Lisa skriver:

  Kolla den hära bloggen !
  Nattstad.se/ryttarbrudar

 12. amanda skriver:

  styledbybeauty.se har en Garnier Anti-dark circles Kolla om du inte redan har bestält

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *